Népszerű mint a foci
Elegáns mint a golf
Ez a footgolf
Previous slide
Next slide

Lendület, csapatjáték, családi együttlét,
exkluzív környezet, felhőtlen szórakozás,
gyermeki felszabadultság.

FOOTGOLF RENDEZVÉNYEK

HUN FOOTGOLF TROPHY TOUR és JUNIOR VERSENYEK

A Magyar Footgolf Szövetség hivatalos éves versenysorozata amely 2022 tavasztól őszig tart. A 3-4 hetente megrendezésre kerülő, 12 állomásos versenysorozat kiegészül a Junior Kupákkal valamint a Team Championship és a Masters versenyekkel is.  

Tornáink a hivatalos FIFG (Federation for International FootGolf), azaz a Nemzetközi Footgolf Szövetség szabályrendszere alapján vannak kategorizálva, amely alapján FIFG100, FIFG 250 és FIFG500-as versenyeket rendezhet hazánk. 

Minden kategóriában rendszeresen hazai és külföldi játékosok is megmérettetik magukat, amelyek során a FIFG250-es versenyek valamint a második legrangosabb kategóriájú, FIFG500-as  verseny kivételével fogad Open azaz nem regisztrált, a sportágat kipróbálni vágyó sportolókat is. 

Nemzetközi kvótáink alapján a 1 darab FIFG 500-as, 2 darab FIFG 250-es és 9 darab FIFG100-as rendezvényt tartunk, amelyek kiegészülnek a hazai, hivatalos klubok által rendezett tornákkal. 

Versenyhelyszínek:

Magyar Golf Club – Kisoroszi

Greenfield Hotel Golf & Spa – Bük

Balaton Golf Club – Balatonudvari

Nimród Footgolf Park – Lakitelek

Forest Hills Golf Club – Zirc

Sonnengolf Club – Zsira

Megjelenési lehetőségek

 • Termékbemutató -termék ismertető lehetősége – éves és forduló szinten egyaránt 
 • Névadói szponzorként való megjelenés egy adott fordulón
 • Score kártyán való megjelenés
 • Megjelenés minden forduló esemény meghívóján és a regisztrációs formon
 • Weboldalon logoval – átlinkeléssel valamint social média felületeken való megjelenés
 • Molinó kihelyezése
 • Beach-flag kihelyezése
 • Marketing sátorral való megjelenés és kitelepülés lehetősége
 • Egyéb marketingeszközök kihelyezése
 • Névadó szponzoráció lehetősége
 • Voucher – vásárlási utalványokon megjelenési lehetőség
 • Egyéb lehetőségek – előzetes egyeztetés alapján
 • Kiemelt versenyeken Tv-s megjenelési lehetőség
 • Ruházati szponzorációs megjelenése
 • Események utáni fotókon és videókon való megjelenés 
 • Kedvezményes csapatépítők lehetősége szponzorok számára
 • Induló csomagokba való reprezentációs ajándékok lehetősége
 • Cup-ban, valamint zászlón való megjelenés
 
A megjelenési lehetőségek listája bővíthető és csökkenthető, egyedi ajánlatainkért vegyék fel velünk a kapcsolatot. 

EZT NEM LEHET KIHAGYNI

Aki egyszer kipróbálja, azt könnyen rabul ejti, hiszen mi is lenne fontosabb ebben a stresszel teli világban, mint az, hogy családunkkal együtt, felhőtlenül szórakozhassunk, és elmenekülhessünk kicsit a mindennapok elől. Mindezt pedig tehetjük egy olyan játékot játszva, amely kicsiket és nagyokat egyaránt feltölt energiával és örömmel.

Ez az érdekes sportág Hollandiából indult hódító útjára, 2009-ben. Ma már hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. A footgolf alapvetően a golf játékszabályait követi, de ötvözi azokat a labdarúgással, ennek köszönhetően pedig a férfi ak körében hatalmas a vonzereje. Lendületes játék, amely felhőtlen szórakozást nyújt azoknak, akik űzik. A focival és a golff al ellentétben a footgolf az egész család számára nyújt kikapcsolódást. Anya, apa, gyerekek, mindenki együtt játszhat a footgolf-pályán. A játék lényege nagyon egyszerű: egy futball labdát a lehető legkevesebb rúgással kell eljuttatni a kezdőrúgás helyétől a pályán elhelyezett lyukba. A játékot az a játékos nyeri meg, aki az összesítés alapján a legkevesebb rúgással teljesítette az adott versenyszakaszt.

AJÁNLÓ

hun-footgolf-trophy_logo
hun-footgolf-team_logo

MAGYARORSZÁG ÉS A FOOTGOLF

A külföldi kezdetek után Magyarországon is óriási fejlődésnek indult a footgolf. Már a sportág születésének évében hazánkban is létrejött az első magyar footgolf egyesület, amely célul tűzte ki a sport széleskörű népszerűsítését.

Nemcsak a lelkes amatőr játékosok számára jelent aktív kikapcsolódást ez a pályajáték, hanem sportolók, válogatott labdarúgók és még olimpikonok számára is, akik szép számmal tisztelik meg jelenlétükkel a versenyeket, rendezvényeket.

A cél az, hogy minél szélesebb körben kedvelt sportként tartsák számon a footgolfot, sokan vegyenek részt benne, érezzék azt a felszabadultságot, amit a játék ad.

Szervezetünk szívügyének tekinti, hogy a játék tisztaságát megőrizze, a játék közben az odafi gyelést és a szabályok maradéktalan betartását szorgalmazza, ezáltal pedig a footgolf közösségformáló szerepet is betöltsön.