Betöltés...

Kihirdette az Eb-keretet Czirbus Tamás

FOOTGOLF
EUROFOOTGOLF

A magyar ranglistán és FOB-on keresztül kvótát szerző játékosokhoz csatlakoznak a most megnevezett footgolfosok, indul a felkészülés a hazai rendezésű Euro FootGolfra, ahol a már megszokott csapatverseny mellett női és szenior Európa-bajnokot is avatnak, utóbbi kettőt a sportág történetében először.

Tovább

Czirbus Tamás: A keret gerince megvan

FOOTGOLF
EUROFOOTGOLF

A vasárnapi FOB-forduló után hat játékos biztosan kvalifikál az őszi Eb-re a ranglistán keresztül, majd a végleges keret kihirdetése után egy összetett és intenzív felkészülés veszi kezdetét.

Tovább

Jön a páros match play rájátszása

FOOTGOLF
MATCH PLAY

Befejeződött a páros match play sorozat csoportköre. Keddtől már a negyeddöntőket bonyolítják, miközben az egyéni sorozatban soha nem látott izgalmak következnek az utolsó fordulókban.

Tovább

Mayer Zoltán második az olasz openen

FOOTGOLF

A FIFG 500-as besorolású itáliai megmérettetésen a Nimród játékosa ezüstérmet nyert, míg Zsuppán Péter elcsípte a szenior dobogót. Mindemellett a sűrű hétvégén Spanyolországban is volt minek örülnünk.

Tovább

Megvannak az első páros továbbjutók

FOOTGOLF
MATCH PLAY

Hat kört bonyolítottak eddig az egyéni és páros match play sorozatból, utóbbiban már több negyeddöntős kilétére is fény derült. Egyéniben óriási csaták várhatóak a végjátékban a bajnoki címekért és a kiesés elkerüléséért.

Tovább