Betöltés...

Felszabadult öröm – ilyen volt az idei Footgolf Csúcs Kupa

Hetedszer rendezte meg a HGS PR Ügynökség a Parlament SE-vel együttműködve a Footgolf Csúcs Kupát 2021-ben.


Idén a Magyar Országgyűlés, a BorÁszok, az újságíró válogatott, az üzletemberek, valamint az MVM csapata mutatta meg, milyen teljesítményre képes focilabdával egy golfpályán. Hosszú idő után a helyszín újra a Kisorosziban található Magyar Golf Club volt, ahol a rutinos footgolfosnak számító Czirbus Tamás bizonyult a legjobbnak, míg a csapatversenyt a Parlament válogatottja nyerte.
Felszabadult öröm” – vágta rá Forgács István, a HGS PR Ügynökség vezetője, mi az, ami elsőként eszébe jut a 2021-es Footgolf Csúcs Kupáról, amit Kisorosziban, a Magyar Golf Club Albert pályáján rendeztek. „A vírusveszély miatt tavaly kevesebben voltunk, szerencsére akkor is meg tudtuk tartani a rendezvényt és most sem volt ez másképp. Természetesen most is ügyeltünk, hogy a lehető legbiztonságosabb körülményeket megteremtsük a résztvevők számára. Jó volt látni, hogy egy szabadtéri rendezvényen újra beindulhatott a társasági élet. A pandémia meggyötörte a lelkeket, ezért is mondom, hogy az a felszabadult öröm, amit láttam az arcokon, az a legmeghatározóbb élménye a 2021-es Footgolf Csúcs Kupának.”


Külön érdekesség, hogy korábban többször is járt már a Footgolf Csúcs Kupa Kisorosziban, de mindig a Fekete pályán játszottak, így most plusz kihívást jelentett, hogy sokaknak egy vadiúj pályával kellett megbirkóznia, mikor az Albert Flóriánról elnevezett 18 szakaszos etapnak nekivágtak.
„Az időjárás mellettünk volt, talán már túlságosan is jó idő volt, de a szakaszokat a megszokottnál valamivel rövidebbre vettük, így az ügyesség dominált inkább, mint az erő” – mondta Forgács István, aki kiemelte, a nyolcadik Footgolf Csúcs Kupának is helye van az éves naptárban, így jövőre minden bizonnyal újra megmérettethetik magukat a játékosok.

Idén a rutinos footgolfos, Czirbus Tamás (MVM) bizonyult a legjobbnak, egy rúgással megelőzve az üzletembereket erősítő, footgolfos körökben szintén ismert Sebestyén Lászlót, míg újabb egy rúgással lemaradva Szabó Gergő (Magyar Országgyűlés) lett a harmadik. A csapatversenyt kiélezett csatában, az egyéni eredményeket átlagolva csupán három századdal a Magyar Országgyűlés nyerte a BorÁszok előtt, az MVM csapata örülhetett a harmadik helynek.


EREDMÉNYEK