Betöltés...

Tajtyi Ákos remekelt a francia Major versenyen

FOOTGOLF

Három országban is versenyeztek a hétvégén magyarok, a kiemelt (Major) francia openen Tajtyi Ákos meglepte a mezőnyt, míg Csehországban és Szlovéniában is kiváló magyar eredményeknek örülhettünk.

Tovább

Remekeltek a magyar tinik Szlovéniában

FOOTGOLF
SZLOVÉNIA

Bovecben rendezték a FIFG 500-as besorolású szlovén opent, ahol a mieink közül a legjobb eredményt a tinédzser Tajtyi Ákos érte el, míg a juniorok között két magyar is dobogóra állhatott. A szeniorok sem szomorkodhatnak, Lichtner Zsolt is éremmel térhet haza.

Tovább

Most jön a neheze

FOOTGOLF
MATCH PLAY

Öt forduló után körvonalazódik, kik játszanak a ligák bajnoki címeiért és kik küzdenek majd a kiesés ellen a folytatásban. A páros versenyben csoportonként a két legjobb jut tovább, így kiélezett csatákra lehet számítani a hátralévő két fordulóban.

Tovább

Mayer Zoltán nyerte az ötödik fordulót

FOB
FOOTGOLF

Röpködtek a mínuszok a forróságban, húsznál is többen teljesítették par alatt a pályát szombaton. Brillíroztak a nagy visszatérők, de a legjobban Mayer Zoltán örülhetett, mint az ötödik játéknap legjobbja.

Tovább

Féltávhoz ér a FOB

FOB
FOOTGOLF

A Footgolf Országos Bajnokság ötödik fordulóját rendezik szombaton Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján.

Tovább

Az Egyesült Államok rendezi a következő vb-t

FOOTGOLF
VILÁGBAJNOKSÁG

Japán volt a másik jelölt, végül az amerikaiakra érkezett több voks, 2023-ban a floridai Orlandóban található Disney Worldben kialakított footgolf pályán rendezik a sportág negyedik világbajnokságát.

Tovább

Amazonok nagy napjai

FOOTGOLF
MATCH PLAY

Párosban és egyéniben is könyvelhettek el hölgyek három pontot a Footgolf Match Play League negyedik fordulójában.

Tovább