Betöltés...

Végre nemzetközi verseny Magyarországon

FOB
FOOTGOLF
TRADITIONAL FOOTGOLF CUP

Ugyan még a korábbi, 2020 előtti nemzeti sokszínűséget nem éri el a kétnapos Traditional Footgolf Cup, de a Regional Tour 500-as versenyre Svájcból, Franciaországból és Szlovákiából is érkeznek versenyzők.

Tovább

A meglepetések fordulója volt

FOOTGOLF
MATCH PLAY

Hétfőn befejeződött az egyéni és páros match play sorozat harmadik fordulója, amely számtalan meglepetést és végletekig kiélezett csatákat tartogatott.

Tovább

Zircen folytatódik a FOB

MFGSZ
FOB
FOOTGOLF

A Footgolf Országos Bajnokság harmadik fordulóját szombaton, a zirci Forest Hills Golf Clubban bonyolítják, ahova kereken száz nevezés érkezett.

Tovább

Határozat módosítás

A versenybizottság módosította a Footgolf Országos Bajnokság második fordulójában benyújtott óvással kapcsolatos határozatot.

Tovább

Maratoni forduló

FOOTGOLF
MATCH PLAY

A második fordulóval folytatódott az egyéni és a páros match play sorozat az elmúlt két hétben. A szokásosnál is több mérkőzésen is csak a háromszakaszos playoff vagy a hirtelen halál döntött a három pont sorsáról.

Tovább

A versenybizottság közleménye

FOB
FOOTGOLF
óvás

A Footgolf Országos Bajnokság 2. fordulója után érkezett óvást a versenybizottság kivizsgálta és az alábbi döntést hozta.

Tovább

Királyi győzelem Lakiteleken

FOOTGOLF
CSAPATDÖNTŐ

Nyolc csapat részvételével rendezték meg a téli bajnokságot lezáró kupát, a Team Winter Footgolf Cupot. A csoportkör után a Royal Budapest az Újpestet legyőzve nyerte meg az egynapos tornát.

Tovább