Betöltés...

Újra összeállt a Hrutka-Telek tengely

MFGSZ
2020

A kilencvenes években az Üllői útra látogató csatárok életét nehezítették meg vállt vállnak vetve, most elnökként és alelnökként újra együtt dolgozik Hrutka János és Telek András. Az MFGSZ új alelnöke örömmel vállalta az új kihívást, a footgolf egy új szintre emelését.

Tovább

Lefektettük az alapköveket

MFGSZ
2020

A Magyar Footgolf Szövetség július 23-án megtartotta éves közgyűlését, melyen a tagság Telek Andrást, korábbi válogatott labdarúgót választotta alelnöknek. A szavazáson túl elfogadásra került a szervezet 5 éves stratégiája, alapszabálya, költségvetése, valamint a Nemzeti Versenysport Szövetséghez való csatlakozása is. A footgolf első emberét, Hrutka Jánost kérde

Tovább

Harc a rájátszásért

FOOTGOLF
MATCH PLAY
PÁROS MATCH PLAY

Az utolsó forduló előtt néhány kérdésre választ kaptunk. Megvan az A liga két kiesője és már biztos, hogy Pap Ferenc csatlakozik az elitligához. Nagy csata várható még a kiesés elkerüléséért és a rájátszás, illetve feljutás eléréséért mindenhol. A párosoknál körvonalazódik a legjobb nyolc mezőnye.

Tovább

Vámosújfalut is meghódította a footgolf

MFGSZ
FOOTGOLF
2019
JUNIOR FOOTGOLF ROADSHOW
ROADSHOW
VÁMOSÚJFALU

Szombaton, Vámosújfalun folytatódott a Junior Footgolf Roadshow, ahol számtalan sportporgram mellett a labdarúgás és golf ötvözetét is kipróbálhatták a gyerekek. A folytatásra már nem kell sokat várni, csütörtökön Szikszóra gurul majd a "footgolf kamion".

Tovább

Eb-t ér a döntő

FOOTGOLF
EB
EURO FOOTGOLF
2019
KVALIFIKÁCIÓ
PÁROS MATCH PLAY

Az első ízben kiírt páros match play bajnokság alapszakasza augusztus 5-én befejeződik. A legjobb nyolc duó részvételével rendezendő, egyenes kieséses rendszerű rájátszásban a szövetség döntése értelmében nem csak a győztes, hanem a második helyezett páros is kvalifikálja magát az Eb-re.

Tovább

Tajtyi-napok Szlovákiában

FOOTGOLF
SZLOVÁKIA

Két FIFG 100-as versenyt rendeztek a hétvégén Szlovákiában. Mind a két napon Tajtyi Róbert abszolválta a legkevesebb rúgással a viadalokat. Ez az első napon szétrúgás után a harmadik helyre volt elég, vasárnap viszont már nem volt nála jobb.

Tovább

Félszáz gyerek próbálta ki a footgolfot

MFGSZ
FOOTGOLF
2019
JUNIOR FOOTGOLF ROADSHOW
SZIKSZÓ
ROADSHOW

Ötven gyerek részvételével tartotta meg a Magyar Footgolf Szövetség a fiatalokat megcélzó, országjáró körútjának első állomását Szikszón. A roadshow szombaton Vámosújfalura látogat.

Tovább

Argentin győzelem a Fradi kupán, Renczés utazik az Eb-re

FOB
KVÓTA
BALATONGYÖRÖK
FTC
FTC FOOTGOLF KUPA
EB
2019

A kétnapos FTC Footgolf Kupát, a Footgolf Országos Bajnokság ötödik fordulóját a Balatongyörökön található Imperial Golf Club pályáján bonyolították. Két nap után az argentin Nico Garcia bizonyult a legjobbnak, a második helyen záró Renczés Gábor pedig kvalifikálta magát az őszi csapat Európa-bajnokságra.

Tovább

Már van feljutó, továbbjutó és biztos kieső

FOOTGOLF
MATCH PLAY
PÁROS MATCH PLAY

Már csak két kör van hátra a match play bajnokságokból és egyelőre nem hogy tisztábban látnánk, egyre megjósolhatatlanabb a körbeverések okán a feljutók, kiesők, Eb-rájátszásba kvalifikálók kiléte.

Tovább

Clarke verhetetlen, Ujvári a dobogón, Tajtyi a junior legjobb

FOOTGOLF
OLASZORSZÁG
MAJOR

A brit Ben Clarke nyerte a háromnapos, Udinében rendezett, kiemelt (Major) versenyt. A FIFG 1000 pontos tornán Borbély István, Bacskai Bence és Simonyi Gábor fért be a top húszba, míg a női kategóriában Ujvári Izabella harmadik lett, a szenioroknál pedig Podusil György hajszálra volt az éremszerzéstől. Tajtyi Ákos megnyerte a juniorok versengését.

Tovább