Betöltés...

Eredményes portya Szlovéniában

FOOTGOLF
SZLOVÉNIA

Nem túlzás azt állítani, a magyar footgolf egyik legeredményesebb hétvégéjén vagyunk túl. A FIFG 250-es besorolású, szlovén opent Bacskai Bence nyerte Simonyi Gábor előtt. A top tízbe még négy honfitársunk is befért. A szenioroknál Podusil György nyert Tajtyi Róbertet megelőzve, míg a hölgyeknél Ujvári Izabella csupán szétlövés után maradt le az aranyról.

Tovább

Kikapott az A liga veretlenje

FOOTGOLF
MATCH PLAY
PÁROS MATCH PLAY

Ismét remek mérkőzéseket tartogatott az egyéni és páros match play bajnokság aktuális fordulója. A hatodik játékhét után már csak a C ligás Renczés Gábor és a D ligás Mikulik Norbert mérlege makulátlan, míg a párosok közül csak Balán Zoltán és Biró László duója tudta mindig győztesen elhagyni a pályát.

Tovább

Világbajnoki pályacsúcs

FOB
FOOTGOLF
ZIRC
2019

A kedvező időjárási körülmények fantasztikus rúgásszámokat eredményeztek a Footgolf Országos Bajnokság negyedik fordulójában, a WiluWill Wilo Service Partner versenyen. A -15-ös eredménnyel záró Lengyel Béla a győzelem mellett új pályacsúcsot állított fel.

Tovább

Élesedik a küzdelem

FOOTGOLF
MATCH PLAY
PÁROS MATCH PLAY

Az egyéni és páros match play liga a hajrába fordul. Az ötödik fordulót követően lassan körvonalazódik, kik esélyesek a feljutásra, az Eb-kvalifikációs helyekre és kik küzdenek majd a bennmaradásért.

Tovább

Magyar sikerek nyugaton és északon

FOOTGOLF
FRANCIAORSZÁG
NORVÉGIA

Egy időben rendezték a FIFG 500-as besorolású francia és FIFG 250-es norvég versenyt a hétvégén. Előbbin a szeniorok között Tajtyi Róbert harmadik lett, utóbbin Bölcsföldi Ágnes és Schneider Soma nyerte a hölgy, valamint junior kategóriát.

Tovább

Cziffra Zoltán utazik az Eb-re

KISOROSZI
MATCH PLAY
EB
EURO FOOTGOLF
2019
FOOTGOLF KUPA

A háromnapos match play formátumú sorozat utolsó állomását rendezték Kisorosziban hétfőn délelőtt. Az Országos Match Play Kupa döntőjében Cziffra Zoltán hosszabbítás után verte Bacskai Bencét és szerezte meg a második kvótát az őszi csapat Eb-re.

Tovább

Cziffra-Bacskai finálé a kvalifikációért

FOOTGOLF
MATCH PLAY
BALATONUDVARI
EB
EURO FOOTGOLF
2019
FOOTGOLF KUPA

Az Országos Match Play Kupa negyed- és elődöntőit rendezték vasárnap Balatonudvariban, a Balaton Golf Club pályáján. Két kör után kialakult a hétfői finálé párosítása, ahol Cziffra Zoltán Bacskai Bencével találkozik. A győztes utazik Angliába, az őszi csapat Eb-re. A harmadik helyért György Dániel Podusil Györggyel meccsel.

Tovább

Megvan a legjobb nyolc mezőnye

MATCH PLAY
LAKITELEK
FOOTGOLF KUPA

Lakiteleken, a nemrég átadott Nimród Footgolf Parkban alakult ki az Országos Match Play Kupa negyeddöntőjének mezőnye. A meglepetésekkel tarkított szombati két fordulót követően vasárnap Balatonudvariban, szintén kétszer tizennyolc szakaszon folytatódik az Eb-kvótáért folyó sorozat.

Tovább

Kvalifikációs kisokos

FOOTGOLF
EURO FOOTGOLF
2019

Papp Péter szövetségi kapitány foglalta össze, mit is kell tudni a közelgő, őszi kontinenstornáról és válaszolt a szövetségbe érkező kérdésekre.

Tovább

Öt meccset kell nyerni a kvalifikációhoz

FOOTGOLF
KISOROSZI
MATCH PLAY
BALATONUDVARI
LAKITELEK
2019
FOOTGOLF KUPA

Összesen 32 játékos nevezett az első ízben rendezendő Országos Match Play Kupára, amit három nap alatt, Lakiteleken, Balatonudvariban és Kisorosziban bonyolítanak le szombattól hétfőig.

Tovább