Betöltés...

Renczés Gábor nyerte a második fordulót

FOB
FOOTGOLF

Egyetlen rúgással ugyan, de Renczés Gábor nyerte a Footgolf Országos Bajnokság 2. fordulóját, a Carnet Mirai Footgolf Versenyt a zsirai Sonnengolf Clubban. A FIFG 100-as verseny nyertese egy hétig vezetheti a Mazda CX-30-ast.


Mindent elmond a verseny erősségéről, hogy senki sem teljesítette par alatt a zsirai pályát. A legjobban a +2-vel záró Renczés Gábor örülhetett, ugyanis neki kellett a legkevesebb érintés az elsőséghez, ráadásul a névadó szponzor jóvoltából kilométermegkötés nélkül egy hétig vezetheti az EuroFootgolf logójával felmatricázott Mazda CX-30-ast.

Klubtársa, Borbély István, valamint Szabó László egy rúgással maradtak el tőle, a vírushelyzet miatt elmaradó szétrúgás helyett a 9-6-3-1 döntött előbbi javára. 


HUN Trophy (abszolút):

1. Renczés Gábor (Royal BP)

2. Borbély István (Royal BP)

3. Szabó László (BFGT)

A felnőtt férfi kategóriát így Borbély nyerte Szabót hajszállal megelőzve, itt a harmadik hely hozott hasonló szoros végjátékot, hiszen a két nimródos, Mayer Zoltán és Bakó Attila 76-76 lövéssel zárt, a fenti szabály Mayernek kedvezett, övé lett így a bronz.

Felnőtt férfi:

1. Borbély István (Royal BP)

2. Szabó László (BFGT)

3. Mayer Zoltán (Nimród)

A szenioroknál Renczés mögött hárommal lemaradó id. Biró László lett a második, míg Podusil György a harmadik.

Szenior:

1. Renczés Gábor (Royal BP)

2. id. Biró László (UTE)

3. Podusil György (BFGT)

A hölgyek összecsapása is izgalmas volt, öten is tíz rúgáson belül végeztek, de ugyanazt a dobogós sorrendet produkálták, mint az első körben.

Női:

1. Bacskai Anna (Royal BP)

2. Dreilinger Andrea (EMFGSE)

3. Major Ilona (Royal BL)

A legfiatalabbaknál most a kastélydombiak domináltak, ifj. Karvasz Sándor egy érintéssel előzte meg csapattársát, Félegyházi Mártont és néggyel Kenéz Dánielt.

Junior:

1. ifj. Karvasz Sándor (KSE)

2. Félegyházi Márton (KSE)

3. Kenéz Dániel (FTC)

A csapatversenyt nagy főlénnyel nyerte a Royal BP együttese, a BFGT a második, az UTE és az FTC holtversenyben a harmadik helyen végzett.

Csapat:

1. Royal BP

2. BFGT

3. UTE

3. FTC

EREDMÉNYEK

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

A FOB harmadik fordulóját Zircen, a Forest Hills Golf Clubban bonyolítják május 8-án.