Betöltés...

Tajtyi Róbert Hollandiában, Mayer Zoltán Szlovákiában nyert érmet

FOOTGOLF

A FIFG 500-as Capital Cupon és a két, FIFG 100-as szlovák versenyen volt jelenése a magyaroknak a mozgalmas hétvégén.


Tajtyi Ákos (BFGT) volt a legjobb magyar a háromnapos Capital Cupon. A rangos versenyen összetettben a 19. helyen zárt. A tini játékos egy rúgással volt jobb édesapjánál, Tajtyi Róbertnél (BFGT, fenti képen), aki a szeniorok között a második helyen végzett holtversenyben a belga Jurgen Woutersszel. A maratoni playoffot követően a magyar játékos örülhetett az ezüstérem megszerzésének. Karakas Attila (UTE) az abszolút 38. legjobb eredményt magáénak tudva a mezőny első harmadában zárt.


Tajtyi Ákos és Tajtyi Róbert

EREDMÉNYEK

Két versenyt is rendeztek a Tátrában a hétvégén. Szombaton Kakaslomnicon Mayer Zoltán (Nimród) a férfi kategória harmadik helyét csípte meg, csupán két rúgással lemaradva a győztes Martin Galajdától. Ugyanebben a kategóriában Podusil György (BFGT, 7.) és Németh Gábor (FTC, 8.) fért még be a top tízbe. A szenioroknál Papp Péter (BFGT) playoff után kaparintotta meg a harmadik helyet, Flink János (UTE), Balázsi Csaba (BFGT) és Bendly András (Tungsram) fért még be a legjobb tízbe.

EREDMÉNYEK

Vasárnap Kisszalókon is FIFG 100-as tornát rendeztek északi szomszédaink. A szlovák bajnokság hatodik körében Podusil György 11. helye volt a legjobb magyar eredmény abszolútban, míg Flink János megkaparintotta a szeniorok ezüstérmét. Papp Péter ismét playoffot játszhatott a harmadik helyért, de ezúttal be kellett érnie a negyedik hellyel. Ugyanígy járt a junioroknál Németh Áron (FTC), aki így épp csak lecsúszott a dobogós pozícióról.

EREDMÉNYEK