Betöltés...

A meglepetések fordulója volt

FOOTGOLF
MATCH PLAY

Hétfőn befejeződött az egyéni és páros match play sorozat harmadik fordulója, amely számtalan meglepetést és végletekig kiélezett csatákat tartogatott.

Tovább

Zircen folytatódik a FOB

MFGSZ
FOB
FOOTGOLF

A Footgolf Országos Bajnokság harmadik fordulóját szombaton, a zirci Forest Hills Golf Clubban bonyolítják, ahova kereken száz nevezés érkezett.

Tovább

Határozat módosítás

A versenybizottság módosította a Footgolf Országos Bajnokság második fordulójában benyújtott óvással kapcsolatos határozatot.

Tovább

Maratoni forduló

FOOTGOLF
MATCH PLAY

A második fordulóval folytatódott az egyéni és a páros match play sorozat az elmúlt két hétben. A szokásosnál is több mérkőzésen is csak a háromszakaszos playoff vagy a hirtelen halál döntött a három pont sorsáról.

Tovább

A versenybizottság közleménye

FOB
FOOTGOLF
óvás

A Footgolf Országos Bajnokság 2. fordulója után érkezett óvást a versenybizottság kivizsgálta és az alábbi döntést hozta.

Tovább

Királyi győzelem Lakiteleken

FOOTGOLF
CSAPATDÖNTŐ

Nyolc csapat részvételével rendezték meg a téli bajnokságot lezáró kupát, a Team Winter Footgolf Cupot. A csoportkör után a Royal Budapest az Újpestet legyőzve nyerte meg az egynapos tornát.

Tovább

Kupaszombat Lakiteleken

MFGSZ
FOOTGOLF
CSAPATDÖNTŐ

A téli bajnokság a különleges járványhelyzet miatt nem a szokásos csapatversennyel zárul, de így sem maradunk játék nélkül a télzáró footgolfozás során a Nimród Footgolf Parkban rendezendő Team Winter Footgolf Cupnak köszönhetően.

Tovább

Tiszteletbeli elnököt választottak

MFGSZ
FOOTGOLF

Online tartotta meg közgyűlését csütörtökön a Magyar Footgolf Szövetség, ahol a leköszönő Németh Péter helyett új elnökségi tagot választottak. Mostantól Németh Gábor tölti be ezt a pozíciót.

Tovább