A családi közeg megtartása a cél
Fair-way

A Fair-way nem kevés borsot tört a többi klub orra alá a csapatdöntőn, ráadásul a egyéni teljesítményeikkel is felhívták magukra a figyelmet idén.

A 2023-as esztendő a Fair-way SE fennállásának legjobb éve volt, Bőhm Zoltán elnök boldogan foglalta össze az idén történteket.

Úgy érzem, hogy sikerült egy újabb szintet lépnünk. Ez az idei évi eredményeinken is meglátszik. Amíg az elmúlt években nagyon ritkán fordult elő fair-wayes játékos a dobogón, addig idén ez 5-ször is megtörtént. Közülük is feltétlenül kiemelkedik György Jana abszolút győzelme Balatonudvariban. Mellette Bükön is szerzett egy kupát, valamint öccse, Dani is 2 serleggel gazdagodott idén (Match Play Masters bronz és idei Winter Tour 1. fordulós győzelme). Rajtuk kívül Open kategóriában is szép eredményt értünk el Jáni Tamás révén (2. hely), aki zirci eredményével a profi kategóriában is megállta volna a helyét. A HFTT fordulóin csapatban is sikerült dobogóra állni. Legjobb eredményként Balatonudvariban egy szép ezüstérmet szereztünk. Az egyesületünknél mi a Top 10-es eredményeket jegyezzük, és meg kell említenünk, hogy szinte minden játékosunk eljutott idén a Top 10-be (A legjobb 4 játékosunk György János, György Dániel, Pap Ferenc és Cziffra Zoltán mellett még a peremembereink is, mint Takács Attila vagy én is odafértünk egy-egy versenyen a legjobb 10 közé). Az idei csapatbajnokságban is sikerült előrelépni, hiszen most  jutottunk el először a legjobb 4 közé, és cibálta meg csapatunk a nagy csapatok bajszát.

Nagyon nagy eredménynek tartja, hogy négy világbajnoki kvótát is sikerült szerezniük a György testvérek, Pap, valamint Cziffra révén

– Így a rendszeresen játszó 5 játékosunkból 4 is magára ölthette volna a válogatott mezt, sajnos a feltételek nem tették lehetővé, hogy ez megvalósuljon.

Bőhm Zoltán

– Az idei év legtöbbet fejlődő és legeredményesebb játékosa György Jana, aki udvaris győzelme mellett a HFTT 5. helyén végzett a férfiak között. Csapatvezetőként örülök természetesen az eredményeknek és büszke vagyok a játékosokra, de számomra a csapat egysége, az egymás támogatása, egy jó légkör megteremtése sokkal fontosabb. Azt hiszem, 2023-ban ebben is sokat léptünk előre. Célunk 2024-re is ennek a „családi közegnek” a megtartása. Természetesen, ha olyan lehetőség adódik, amely segít, hogy még magasabb csúcsokat hódítsunk meg együtt, akkor élni fogunk vele.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!