IN MEMORIAM

Akik már az égi pályán játszanak.
Emléküket örökké őrizzük. 

Hankó Péter

1968-2016

Hankó Péter, vagy ahogy mindenki ismeri Hangya életének 48. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el 2016. 08. 18-án. 

Hankó Péter 1968-ban született Budapesten. 2010-ben, egy újságcikkben olvasott az első magyarországi footgolf versenyről. Felkereste annak szervezőjét, Gelencsér Gábort, és innentől kezdve közösen dolgoztak a sportág hazai alapjainak letételén. Alapító elnöke volt a Milan Footgolf Teamnek, főszervezője volt a 2012-es, Kisorosziban rendezett első világbajnokságnak, valamint részt vett a magyar szövetség 2015-ös, hivatalos megalakulásában, és annak alelnökeként dolgozott. Csapatvezetőként és játékosként vett részt a 2016 januárjában, Argentínában rendezett második világbajnokságon.

 

Kocsis Sándor

1967-2022

Kocsis Sándor a 2022. november 27-én megrendezett HUN Winter Footgolf Tour 2. fordulóját követően a hazaúton rosszul lett és már nem tudták megmenteni az életét.

Kocsis Sándor, 1967. január 5-én született és a labdarúgás és golf ötvözetéből született sportágat már a kezdetektől eredményesen űzte. Számtalan versenyen állhatott dobogóra, a szenior kategória egyik esélyeseként lépett mindig pályára. Részt vehetett a 2018-as marokkói világbajnokságon.
Utolsó versenyén, még Balatonudvariban az abszolút harmadik és a szenior második helyet szerezte meg szétrúgásban nyerve az érmeket.

Balogh Tibor

1972-2023

Hosszan tartó, súlyos betegséget követően, 52. életévében elhunyt Balogh Tibor, a Royal válogatott footgolfosa, az év marshallja.

Betegségével vívott harcát méltósággal viselte és többször is felcsillant a remény, hogy nyerni tud, jó volt látni újra a pályán hol játékosként, hol marshallként. Ezt a mérkőzést azonban már nem tudta megnyerni és örökre lecsukta a szemét.

Buby – ahogy mindenki hívta – 1972-ben született Törökszentmiklóson. Élete mindig is a labdarúgás körül forgott, majd megismerkedett a footgolffal, amibe azonnal beleszeretett.

A 2017-es, első ízben kiírt csapat Európa-bajnokságon szereplő és ott hatodik helyezett válogatott oszlopos tagja volt.