Jöhet a páros final four!
fmpo negyeddöntő

Az egyéni küzdelmek után a párosoknál is kialakult a legjobb négy mezőnye a Footgolf Match Play Openben.

Negyeddöntő:

Németh-Németh – Bőhm-György J.: 4-6

Gyors ütésváltást követően Bőhmék kettővel el tudtak lépni (1-3) a „félidőben”. A két Németh ezt követően még feljött 2-3-ra, de a hajrá előtt Györgyék jóval kedvezőbb pozícióban álltak (2-5). Kettővel a vége előtt még volt esélye az Eagles kettősének a hosszabbításra (3-5), de a tizenhetesen Bőhmék eldöntötték a továbbjutás kérdését.

Bogár-Rigó – Füzesi-Karakas: 5-6

Az újpestiek remekül kezdtek és Karakasék neve mellett öt szakasz után 3-0-s vezetés volt kiolvasható a score kártyából. A meccs feléig ezt meg is őrizték (1-4), sőt, nem sokkal később 1-5 és 2-6 is volt az állás. Bogárék 2-6-nál, négy szakasszal a vége előtt, az utolsó pillanatban indították meg a hajrát és a 18-as előtt már csak egy pontra voltak (5-6), de Füzesiéknek egy iksz elég volt a továbbjutáshoz az utolsó lyukon.

Balázsi-Mayer – Bendly-Török: 4-6

Alaposan meglepték Törökék már a meccs elején a rutinosabb és összeszokottabb Mayeréket és hamar három ponttal elléptek. Féltávnál is ennyivel vezettek (1-4), sőt, már 1-5 is volt az állás, mikor Balázsiék váltottak és néggyel a vége előtt már csak egy pont volt a hátrányuk (4-5). A tizenötöst Bendly-ék nyerték és újabb szakaszgyőzelmet már egyik fél sem tudott felmutatni, így Törökék készülhetnek a final fourra.

Flink-Zsuppán – Csatári-Szabó: 4-2 (hosszabbítás után)

Úgy tűnt, pontgazdag meccs lesz belőle (1-1 három lyuk után), de ezt követően kilenc szakaszon játszottak döntetlent. A meccs így a hajrában dőlhetett volna el, de végül csak a ráadásban derült ki a győztes páros kiléte, mivel a végjátékban 1-1 szakaszt behúzva 2-2-vel zárták a 18 szakasznyi küzdelmet. A háromszakaszos playoffban aztán az első és a harmadik lyukon Flinkék voltak jobbak, amivel búcsúztatták Csatáriékat.

Elődöntő:

Bőhm-György J. – Füzesi-Karakas:

Bendly-Török – Flink-Zsuppán:

A final fourt az előzetes tervek szerint jövő szombaton, Kisorosziban rendezik.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!