Balaton Golf Club – Balatonudvari

Pályák száma: 2
8242 Balatonudvari, Vászolyi út
+36 70 504 2692

A Balaton első, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas, mediterrán hangulatú, 18 lyukú golfpályája csodálatos környezetben várja a golf szerelmeseit.

A változatos vonalvezetésű pálya páratlan természeti környezetben, Tihany szomszédságában, Balatonudvari és Örvényes között terül el, lélegzetelállító panorámát nyújtva a Balatonra.

Négy pályaszakasz erdővel övezett, a táj szépségét dísztavak, nádasok, és szőlők emelik.

A pálya határos a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkkal, valamint magában foglalja a természetvédelmi területnek minősített örvényesi kőbányát is, melyet körbejátszhatnak a golf szerelmesei.

Szeretettel várjuk a sportágra kíváncsi érdeklődőket, a kezdőket és a haladó játékosokat is, akik valódi klubéletre vágynak.

Árlista

Greenfee hétköznap: 14 500 Ft

Greenfee hétvége: 17 000 Ft

Hello footgolf hétköznap: 9 300 Ft

Hello footgolf hétvége: 11 000 Ft

 

HELLO FOOTGOLF! TAGSÁG

TE SEM HAGYHATOD KI!

A Hello, Footgolf! klub a footgolfosoké! Egy klub, aminek tagjaként kedvezményekre vagy jogosult. 2022-től ráadásul  már nem csak footgolfozni tudsz majd kedvezményesen a tagságoddal, hanem extra ajánlatokkal is készültünk a számodra.

Előnyök

Footgolf minden mennyiségben, kedvezményes szállásfoglalás, wellnessakciók, sportszervásárlási engedmények és még sok kedvezmény vár rád, ha csatlakozol!