Greenfield Hotel Golf & Spa – Bük

Pályák száma: 2

Több mint „kényeztető séta”

Magyarország első 18 lyukú golfpályája, mely 1991-ben nyílt Bükfürdőn. Élvezze az egyedi világot, amit a pannon klíma, az idillikus táj és a gyönyörűen gondozott, 100 hektáron elterülő golfpálya varázslatos panorámája nyújt.

A Greenfield Golf megalakulása óta mindig nagy hangsúlyt fektetett az aktív kikapcsolódás nyújtotta szolgáltatások népszerűsítésére és az erre irányuló hazai és külföldi igények minél magasabb szintű kielégítésére. Nálunk minden golfozó megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást - invitáljuk a kezdő játékosokat is, hogy megtegyék az első lépéseket a sport elsajátításában. A Greenfield Golf Akadémia profi oktatói segítik a további fejlődést, így hozzájárulnak a játék még teljesebb élvezetéhez. A Greenfield Hotel Golf & Spa vendégeként azok számára, akik szeretnének megismerkedni a golfozás alapjaival, golfkóstoló programunkat ajánljuk.

Egyedi kedvezmények a Hello Footgolf tagsággal rendelkező footgolf játékosoknak:

  • 15% kedvezmény a szállásból
  • 10% kedvezmény a Spa belépőből
  • 20% kedvezmény a Chill & Fun Club-ban található bowlingra és multisport szimulátorra
  • 10% kedvezmény masszázsra és beauty kezelésekre (Kivétel pedikűr, manikűr és thai masszázs)

Árlista

1x18 szakasz: 7.000 Ft

2x18 szakasz: 12.000 Ft

HELLO FOOTGOLF! TAGSÁG

TE SEM HAGYHATOD KI!

A Hello, Footgolf! klub a footgolfosoké! Egy klub, aminek tagjaként kedvezményekre vagy jogosult. 2022-től ráadásul  már nem csak footgolfozni tudsz majd kedvezményesen a tagságoddal, hanem extra ajánlatokkal is készültünk a számodra.

Előnyök

Footgolf minden mennyiségben, kedvezményes szállásfoglalás, wellnessakciók, sportszervásárlási engedmények és még sok kedvezmény vár rád, ha csatlakozol!