Nimród Footgolf Park – Lakitelek

Pályák száma: 2
6065 Lakitelek, Szentkirályi út 5,
+36 76 549-049

Molnár Arnold, a Nimród FootgolfSportegyesület elnöke, Gelencsér Gábor, a Magyar Footgolf Szövetség (MFGSZ) elnöke és Hankó Péter, a Szövetség 2016-ban elhunyt alelnöke még 2013-ban kezdte meg a tervezést, melynek alapjául egy csillagkép szolgált. A pályarendszer kialakításakor az egyben névadó, Nimród csillagkép volt a legfontosabb inspiráció, maga a csillagjegy pontjai képezték le a tervezőasztalra a játék végpontjait is. Ennek köszönhetően, akik érintik a játék során a pálya összes végpontját, egyúttal lejárják a híres csillagkép alakzatát is.

A komplexum greenkeepere Laczkó Zoltán volt, aki a Groupama Aréna füvét is gondozza, illetve számos ismert golfpálya karbantartását irányította már, így a Nimród Footgolf Park fűfelületénekgondozása, karbantartása kétségkívül a legjobb szakértőikezek közé kerültek.A vendégek, látogatók számára további magas színvonalú szolgáltatások is elérhetőek a helyszínen, egyebek mellett étterem, szálláslehetőség és termálvizes medencék várják az érdeklődőket.

Árlista

HELLO FOOTGOLF! TAGSÁG

TE SEM HAGYHATOD KI!

A Hello, Footgolf! klub a footgolfosoké! Egy klub, aminek tagjaként kedvezményekre vagy jogosult. 2022-től ráadásul  már nem csak footgolfozni tudsz majd kedvezményesen a tagságoddal, hanem extra ajánlatokkal is készültünk a számodra.

Előnyök

Footgolf minden mennyiségben, kedvezményes szállásfoglalás, wellnessakciók, sportszervásárlási engedmények és még sok kedvezmény vár rád, ha csatlakozol!