Paplapos Footgolf Club – Monor

Pályák száma: 1
2200 Monor, Paplapos 6.
+36 20 992 0189

Messze a nagyvárosi zajtól a Paplapos Golf & Academy nyugodt idillikus környezetben fekvő, egy a nemzetközi előírásoknak megfelelő 6 lyukú golfpályával várja kedves vendégeit Monoron, 40 km- re Budapest szívétől és 17 km- re a ferihegyi repülőtértől.

Fiatalok és idősek egyaránt elsajátíthatják a golf alapjait, kívánság szerint egy Golf oktató irányításával egy 6 lyukú pályán játék engedélyt (golf etikett és golf szabályok) lehet szerezni, amivel a nagy golfpályákon lehet játszani.

Hogyan juthatnak el hozzánk?

Budapest felől a 4-es főúton Szolnok felé haladva a 35-ös km-nél lefordulunk Monor centrum felé. Követjük a táblákat Gomba irányába, majd a város végénél jobb oldalt levő krisztus keresztnél elfordulunk jobbra (Kisfaludy utca) majd kb. 2 km múlva feltárul előttünk a Paplapos Golf & Academy.

Árlista

HELLO FOOTGOLF! TAGSÁG

TE SEM HAGYHATOD KI!

A Hello, Footgolf! klub a footgolfosoké! Egy klub, aminek tagjaként kedvezményekre vagy jogosult. 2022-től ráadásul  már nem csak footgolfozni tudsz majd kedvezményesen a tagságoddal, hanem extra ajánlatokkal is készültünk a számodra.

Előnyök

Footgolf minden mennyiségben, kedvezményes szállásfoglalás, wellnessakciók, sportszervásárlási engedmények és még sok kedvezmény vár rád, ha csatlakozol!