A Serie A legendái is footgolfoznak
Sharjah International Footgolf Tournament

Totti, Seedorf, Dida, Costacurta és Signori is újra focicipőt húzott, de ezúttal a golfpálya felé vették az irányt, hogy a footgolfban is kipróbálják magukat.

Az Egyesült Arab Emírségekben található Sardzsa városában – és egyben a térségben is – először rendeznek footgolf versenyt, aminek alaposan megadták a módját a szervezők. A nemzetközi torna 40 ezer dolláros összdíjazású, amire a sportág legjobbjai, köztük számos magyar versenyző is regisztrált. A pénteki és szombati verseny előtt csütörtökön lehetett a sardzsai pályával ismerkedni, ahol a futballvilág legnagyobb sztárjai is tiszteletüket tették. Az olasz bajnokság egykori sztárjai ráadásul párosversenyben meg is mérettettek, amit a Milan egykori hátsó alakzatának oszlopai, Costacurta és Dida nyertek. Rajtuk kívül mások mellett Francesco Totti, Clarence Seedorf, Miralem Pjanic, Giuseppe Signori is az elrúgókhoz állt csütörtökön.

Pénteken és szombaton is 18-18 szakaszon bonyolítják majd a versenyt, a két nap összesített eredménye adja a végeredményt. A kétnapos tornán 21 magyar játékos vesz részt.

Az edzésnap képekben:

Hírlevél

ne maradj le semmiről!