Kettős magyar győzelem a Közel-Keleten
Mayer, Kuchta és Zsuppán

Először rendeztek az Egyesült Arab Emírségekben footgolf tornát. A 40 ezer dollár összdíjazású versenyen a szenior és a női kategóriában is magyar győzelem született.

A Sardzsában rendezett kétnapos tornát olyan nevekkel vezették fel a szervezők, mint Totti, Seedorf, Dida vagy épp Costacurta. A ráhangolódás így igen különlegesre sikeredett, ráadásul a pálya adottságai is élménydús befejezést ígértek, ugyanis a pályavilágításnak köszönhetően a második napon villanyfényben footgolfozhattak.

A Sharjah International Footgolf Tournament elnevezésű versenyt az angol Ben Clarke nyerte, a legjobb magyar a top 10-ben záró Mayer Zoltán lett.

A Nimród játékosa elsőéves szeniorként ráadásul a 45 felettiek kategóriájában a dobogó legfelső fokára állhatott. A pódiumon volt magyar társa, ugyanis Zsuppán Péter harmadik lett. Balázsi Csaba 4., Flink János 7., Karakas Attila 8. helyen zárt.

Szintén magyar siker született a hölgyek versenyében. ahol Kuchta Dóra négy rúgásnyi előnnyel bizonyult a legjobbnak. A másik magyar induló, Hámori Renáta 6. lett.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!