A tavalyi bajnok nyerte a hetedik fordulót
simonyigábor

Simonyi Gábor -8-as eredményénél nem volt jobb vasárnap, a regnáló bajnok nyerte a HFTT aktuális fordulóját a Balatonudvariban található Balaton Golf Clubban.

Napos, de végig szeles idő várta a közel 120 indulót a FIFG 100-as besorolású HUN Footgolf Trophy Tour hetedik fordulójában.

Simonyi Gábor -8-as eredményénél nem volt jobb a Bogey pályán vasárnap, de Bakó Attila sem lehet elégedetlen -5-ös zárásával, amivel a második helyre jött be, míg -3-mal Flink János a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott.

Flink ezzel a szenior elsőséget is behúzta, mögötte hármas holtverseny alakult ki Renczés Gábor, Lengyel Béla és id. Biró László között, a szétrúgás után utóbbi lett a kategória második, Lengyel pedig a harmadik helyezettje. A legjobb 55 év feletti játékos Tóth György lett, aki Bársony Farkast előzte meg.

A hölgyek versenyében Ujvári Izabella és Kuchta Dóra ugyanolyan eredménnyel zárt az élen (+1!), kettejük szétrúgása csak a putt versenyben dőlt el utóbbi javára. A harmadik pozíciót Dreilinger Andrea csípte meg. A 45 év felettiek között Bölcsföldi Ágnes bizonyult a legjobbnak.

Sipőcz Artúr hat rúgással volt jobb az utánpótláskorúak mezőnyében a többieknél és nyerte a juniorok versenyét. A mögötte holtversenyben záró Kenéz Dániel és Schneider Soma közül csak előbbi várta meg a verseny végét, így playoff nélkül lett övé a második hely.

Az open kategória indulói öt flightot is megtöltöttek. A hölgyeknél Palásti Kitti volt a legjobb, harmadik sikerét aratva, a legutóbbi első, Bodnár Ágnest megelőzve, míg az abszolút újonc, Braxátor Laura végzett harmadikként.

Ugyanitt az uraknál meglepetés született, az először játszó Stukovszky Tamás -2-es (!) eredménnyel nyert, a sorozatot utcahosszal vezető Erős Gergely, valamint Abonyi Péter előtt.

EREDMÉNYEK

A HUN Footgolf Trophy Tour nyolcadik fordulója a kétnapos, FIFG 250-es besorolású, zirci verseny lesz három hét múlva, július utolsó hétvégéjén.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!