Bajnokveréssel indult a páros szezon
FMPL

Az egyéni utáni a páros Footgolf Match Play League küzdelmei is elstartoltak. A három csoportban zajló meccseken több vaskos meglepetés is született, és ez még csak az első forduló volt!

A csoport

A címvédő Balázsi-Mayer kettős magabiztos győzelemmel indította a szezont, az egyre többet egymás oldalán játszó Kárpáti és László azért így is el tudott csenni három szakaszt a jóval esélyesebb ellenféltől. Az apa-fiú duó viszont meglepte Németh Gábor és Németh Péter rutinosabb kettősét, a Kenéz család ugyanis 7-3-as győzelemmel indították a szezont. A Bodócs-Lévai duó 8-4-es diadallal szomorította a most először összeállt Bakó Attila-Dreilinger Nándor párost. A Papp P.-Podusil – Kálló I.-Sain mérkőzést nem játszották le.

B csoport

A friss FMPO-győztes Bendly-Török kettős rögtön vereséggel kezdte a szezont, Hajdara és Sipőcz tréfálta meg őket a nyitó körben. Csak a hosszabbítás döntött a Bogár-Rigó – Hegyi-Weiszenberger meccsen, ahol előbbiek a playoffban csikarták ki a győzelmet. A csoport vegyespárosa, Bölcsföldi Ágnes és Kuts Zoltán nem tudta megszorongatni az újpestiek válogatott duóját, így Flink és Zsuppán három ponttal indította az FMPL-t. Az UTE másik duója, Karakas és Füzesi is győzelemmel rajtolt, a végelszámolásnál még sokat érhet 7-3-as sikerük Gubán és Kurdi ellen.

C csoport

A sorozat egyetlen tisztán női párosa, azaz Bakó Gina és Dreilinger Andrea két szakaszgyőzelmet bezsebelt, de pontot nem tudott rabolni a Csatári-Szabó kettőstől. Pusztai Tamásnak és lányának, Bacskai Panninak is hasonló jutott osztályrészül, két lyukon jobbak voltak, mint Cziffra és Pap, de a három pont a két Fair-way játékosé lett. Szoros meccset vívott viszont Cziráki és Nagy Ferencczel és Hinorával, előbbiek 6-4-es sikert könyvelhettek el. A Bársony-Vörös – Czirbus-Simonyi meccset nem játszották le.

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

A páros küzdelmek csütörtöktől három héten át május 18-ig játszhatók.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!