Három érem a FIFG 250-es szlovén verseny termése, Magyarország nyerte a csapatversenyt
szlovén fifg 250 bacskai

Bacskai Bence bronzérmet nyert a Bovecben rendezett, rangos nemzetközi footgolf versenyen a férfi kategóriában. A szenioroknál Podusil György szintén harmadik lett, míg a hölgyeknél Bacskai Panninál nem volt jobb a mezőnyben a kétnapos viadalon.

A francia Cedric Bonnot két rúgással a brit Ben Clarke előtt nyerte meg a FIFG 250-es besorolású nemzetközi tornát a hétvégén, ahol a harmadik helyen -9-es eredménnyel Bacskai Bence (Royal Budapest, fenti képen a dobogó harmadik fokán) végzett. Mayer Zoltán (Nimród) és Németh Gábor (Eagles) is a top tízben zárt.

A 45 év felettiek között Badó Szilárd (Royal Budapest) és Podusil György (BFGT) holtversenyben lett harmadik, a szétrúgás után Podusil állhatott fel a pódiumra. Tajtyi Róbert (Eagles) két rúgással maradt csak el tőlük és lett ötödik.

A hölgyeknél Bacskai Panni (Royal Budapest) egy szoros csatában tudott diadalmaskodni és volt jobb három lövéssel a szlovén Sabina Hubernél, ami igen értékes pontokat jelent számára a világranglistán.

Bacskai Panni nyerte a FIFG 250-es versenyt Szlovéniában

A junioroknál is volt kiért szorítanunk, Németh Áron (Eagles) ötödik, míg Badó Máté (Royal Balaton) hetedik lett.

Az egyéni eredmények alapján számított csapatversenyt a magyarok nyerték a szlovénok és a szlovákok előtt.

EREDMÉNYEK

A verseny döntő napjának eseményeit élőben közvetítette a helyi sport televízió, melynek egy részét a Facebookon is követni lehetett élőben. Ez IDE kattintva érhető el.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!