Balázsi a legjobb magyar, Karakas nyerte az új kategóriát Törökországban
balazsi-csaba-torok-verseny

Az év első, rangos nemzetközi tornájának adott otthont a török szövetség. A beleki pályán a két nap után a világelső Ben Clarke vehette át az elsőnek járó kupát, Balázsi Csaba a top huszonötben végzett a kétszáz fős mezőnyben és a szeniorok között is dobogóra állhatott. Az idén bevezetett, 55 fölöttiek kategóriájában Karakas Attila diadalmaskodott.

A FIFG 500-as, hétvégi, beleki tornával indult a nemzetközi footgolf szezon, magyar szempontból nem is eredménytelenül. A tulajdonképpen az abszolút kategóriának megfelelő férfi kategóriát a britek klasszisa, Ben Clarke nyerte. A legjobb magyar Balázsi Csaba (BFGT, felső képen) lett, a 21. legjobb eredményt produkálva a népes mezőnyben. A top ötvenben végzett Karakas Attila (lenti képen) és Juhár Tamás is (mindkettő UTE).

Balázsi a szenior dobogóra is odaért, szétrúgás után kaparintotta meg a harmadik helyet. Az idén debütáló új alkategóriában, az 55 év felettiek között magyar elsőséget ünnepelhetett a küldöttség, Karakas Attila két rúgás előnnyel nyert.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!