Csak a szétlövés döntött az elsőségről a Balaton partján
György János

Tökéletes időjárási körülmények között repkedtek a mínuszok az olyan volt válogatott labdarúgókat felvonultató mezőnyben, mint amilyen Lisztes Krisztián, Kabát Péter, Sallai Tibor vagy épp Juhár Tamás.

Klasszikus nyári kánikula fogadta a száznál is több főt számláló mezőnyt a Hun Footgolf Trophy Tour 2023-as kiírásának 9. fordulóján a Balatonudvariban található Balaton Golf Club Bogey pályáján.

-11-es eredménnyel György János és Simonyi Gábor végzett az élen. Maratoni szétrúgás után végül György örülhetett az abszolút elsőségnek, Sipőcz Artúré lett a harmadik legjobb eredmény.

A legjobb férfi játékos György János lett, megelőzve a tini Sipőcz Artúrt. A harmadik helyért négyen rúgtak szét, ahol Zsidai Krisztián volt a legjobb.

A 45 év felettiek között Simonyi Gábor nyert, mögötte a hármas szétrúgás után Renczés Gábor lett a második, Flink János a harmadik.

Az 55 év felettiek különversenyét a szlovák Stefan Blahovec nyerte Bársony Farkas és Tóth György előtt.

A hölgyek versenyét Ujvári Izabella nyerte öt rúgás előnnyel Kuchta Dóra előtt. A harmadik helyen holtverseny alakult ki Bacskai Anna és az újonc Kardos Dóra között, a playoffot előbbi nyerte.

A legjobb junior kiléte csak szétrúgás után derült ki. Ezt László Benjámin nyerte Badó Máté ellen. A harmadik helyet Szinte Ármin csípte el, míg most debütált és lett negyedik Varga Tamás.

Az open kategóriát szoros versenyben Rigó Zsolt nyerte Novák Alexisz és Kollár Dániel előtt. A hölgyeknél az abszolút újonc Fogl Katalin nyerte a Katalinok versenyét Bérczes Katalinnal szemben.

EREDMÉNYEK

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

A bajnoki sorozat a Hangya Peti Emlékversennyel folytatódik Kisorosziban szeptember 3-án.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!