Elrajtolt az őszi-tavaszi match play sorozat
Footgolf Match Play Open

Két továbbjutó helyért harcolnak a csoportküzdelmek során az egyéni match playesek. Nincs is megállás, kedden már a második kör kezdődik.

A csoport

Török – Molnár: 6-5

Kollár – Simonyi: 3-6

Fordulatos meccsen, 1-4-es hátrányból felállva az utolsó rúgással nyert Bükön Török Tamás Molnár Attila ellen. Az újonc Kollár Dániel jól kezdett, rögtön ponttal a szenior bajnok ellen és ugyan Simonyi Gábor fordított, féltávnál és néggyel a vége előtt is lőtávolon belül volt Kollár – két pontra -, de végül győzött a rutin.

B csoport

Nagy I. – Gubán: 3-4

Balogh – Szabó L.: 1-13

Féltávnál még Nagy István vezetett eggyel, de néggyel a vége előtt már Gubán Tamás állt jobban és az ott kialakult 3-4-es állás már nem változott a végéig. Az FMPL elitligájának győztese, Szabó László nem kegyelmezett a hosszú sérülésből idén visszatérő Balogh Istvánnak és nagy arányú győzelemmel rajtolt.

C csoport

Csatári – Katona: 8-5

Novák – Podusil: 0-0

Pontgazdag meccset játszott Csatári Zoltán és Katona István. A kezdeti adok-kapok (3-2 féltávnál) után Csatári elment hárommal és ezt tudta is tartani a végéig. Novák Alexisz és Podusil György nem játszott egymással.

D csoport

Papp P. – Sipőcz B.: 6-1

Szmolicza – Balán G.: 2-11

Sokáig szoros volt Papp Péter és Sipőcz Béla meccse. 9 lyuk után 2-1 volt az állás. Innen viszont már csak Papp szerzett pontokat, ami után három egységgel gazdagodott. Szmolicza Gábor pontjával indult a meccs, de Balán Gábor erre sorozatban négy szakaszgyőzelemmel felelt és végül 11 lyukat nyerve győzelemmel kezdte a sorozatot.

E csoport

Nagy B. – Kurdi: 7-2

Horváth – Balázsi: 2-10

Nagy Balázs 5-0-val zárta az első kilencet és ezt a különbséget már nem tudta ledolgozni Kurdi Tamás a táv második felében. Horváth Attila az első lyuk megnyerésével annyira ráijesztett Balázsi Csabára, hogy a meccs felénél már ő vezetett 6-1-re és innen már nem volt kérdés a győztes kiléte.

F csoport

László Ba. – Póka: 7-3

5-0-s László Barnabás előnnyel fordultak a felek Lakiteleken és mivel Póka Viktor későn ébredt, csak szépíteni tudott, egyenlíteni már nem.

MENETREND

A második forduló ma kezdődött és két hétig bonyolítható.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!