Itt az utolsó esély
Footgolf Match Play Open

Következik a hatodik, utolsó forduló a Páros Footgolf Match Play Open csoportköréből, már csak pár hely kiadó.

A csoport

Koreny-Papp R. – Balán G.-Orovecz: 6-4

Hajdara-Sipőcz – Pivarcsek-Tóth: 5-0

Már nem veretlen a korábban már továbbjutott Balán-Orovecz kettős, Lakiteleken a juniorkorú Koreny Joahim és mentora, Papp Richárd tréfálta meg őket. Igazi adok-kapok volt a meccs hajrájáig. Hárommal a vége előtt 4-4-re álltak, onnan viszont kétszer is jobbak voltak Pappék. Tóth György sérülése miatt Hajdaráék gazdagodtak három ponttal játék nélkül, így igen izgalmas lesz a záró forduló a csoportban.

B csoport

Németh G.-Németh P. – Balázsi-Mayer: 6-9

Horváth-Katona – László Ba.-László Be.: 9-3

Balázsiék nagyon bekezdtek, de féltávnál Némethék egyenlítettek (3-3), sőt, a 11-es után kettővel ők mentek (5-3). Még a 14-es után is jobban álltak (6-5), de az utolsó négyen hármat nyerő Mayerék fordítottak. Hat lyuk után néggyel vezettek Katonáék a László család ellen. Barnabás és Benjámin háromnál közelebb nem tudott zárkózni, így Horváthék a 15-ösön lezárták a meccset és továbbjutottak, akárcsak Mayerék. A még szintén továbbjutó, harmadik helyre még a két Németh és Lászlóék is hajtanak.

C csoport

Bőhm-György J. – Bodócs-Lévai: 0-5

Betegség miatt a Bőhm-György J. kettős nem tudott kiállni a meccsre. Bodócsék, Bőhmék és Czirákiék továbbjutottak már, Lévaiéknak még a csoportelsőség is elérhető.

D csoport

Bendly-Török – Papp-Podusil: 0-0 (Nem játszották le a mérkőzést)

Podusilék továbbmentek, Karakasék továbbjutása a saját kezükben van, Törökék is elcsíphetik a második helyet még, ha Pappék rendes játékidőben nyernek van Maurikék ellen.

E csoport

Ferencz-Hinora – Csatári-Szabó L.: 7-8 (hosszabbítás után)

Csak a hosszabbítás döntött a csoport rangadóján. Hinoráék szereztek kétpontos előnyt, majd Csatáriék fordítottak, hogy 3-3-ról várják a második kilenc szakaszt. Ott volt 4-4, 5-5 és 6-6 is, majd az utolsó lyukon Ferenczék mentették 7-7-re és egyúttal hosszabbításra a meccset. Ott egy rúgással Szabóék voltak jobbak. Egy körrel a vége előtt már biztos, hogy mind a két alakulat készülhet a tavaszi folytatásra. Kiss és Póka a csoportharmadik helyen még továbbmehet, de ehhez nagyarányú győzelemre lesz szükségük és némi segítségre a D csoportból Podusiléktól.

F csoport

Gelencsér-Molnár – Flink-Zsuppán: 4-5

Nyert meccs nélkül zárta a sorozatot és búcsúzott is a küzdelmektől a tavalyi kiírás bronzérmese, a Gelencsér-Molnár kettős. Flinkék 2-0-val rajtoltak, ami szépen-lassan ledolgoztak Gelencsérék nagyjából a meccs feléig. Zsuppánék újra előnybe kerültek, amit már nem engedtek ki a kezükből. A Gubán-Kurdi és a Flink-Zsuppán páros egymás ellen dönt a csoportelsőségről az utolsó fordulóban.

MENETREND A, B és C csoport

MENETREND D, E és F csoport

A csoportok első két helyezettje jut tovább (12 páros), plusz a négyfős csoportokból a csoportharmadikok és a háromfős csoportokból a legjobb csoportharmadik.

A hatodik forduló csütörtökön kezdődik és két hétig bonyolítható.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!