Játékos footgolfbemutató a család minden tagjának
Játékfesztivál

Pünkösd hétfő is a footgolfé volt. A Vöröstói Játékfesztivál zárónapján különféle játékok mellett a Magyar Footgolf Szövetség jóvoltából a sportágat is kipróbálhatták a vendégek.

A játékra legalkalmasabb időjárás fogadta a tótvázsonyi Vadrózsa Golf Club gyepszőnyegére látogató mintegy 8-10 családot, akik nagy érdeklődéssel kísérték végig a küldöttségünk útmutatásait. A korosztályt tekintve kimondottan vegyes felhozatalban álltak az elrúgóhoz a játékosok. A festői környezetben kialakuló családi idill sokakat lekenyerezett. Ebből következett, hogy az édesapák kiváló apa-fia programként hangoztatták a sportágat, míg az édesanyák csodálva nézték végig, ahogy gyermekeik felszabadultan játszák a sportot. Többen elmondták, hogy szívesen mérkőznének meg versenyszinten is, ezért minden jelenlévő vendég pontos tájékoztatást kapott a versenyindulással kapcsolatban. Remélhetőleg, hamarosan az open kategóriában is megméretik magukat egy versenyünkön.

Útmutató…

Örömteli, hogy sikerült új emberekkel megismertetni a footgolfot. Ebben a feladatban nagy szerepet játszott a segítőcsapat mellett a szervezésből oroszlánrészt vállaló Balán Gábor, a legutóbbi bajnoki forduló győztese, valamint a Vadrózsa Golf Club pályamenedzsere, Fodor László.

Hatalmas köszönet a footgolfos szervezőinknek

Hírlevél

ne maradj le semmiről!