Kialakult a legjobb nyolc mezőnye
FMPL

Lebonyolították az egyéni Footgolf Match Play Open nyolcaddöntőit, keddtől a tét a final four.

Nyolcaddöntő:

Mayer – Nagy B.: 6-2

Gyors adok-kapok után (1-1 az ötöst követően) Mayer Zoltán szerzett vezetést, a meccs középső harmadában pedig 5-1-re ellépett. Nagy Balázs ekkor még visszakapaszkodott 5-2-re, de sorozatos ikszek következtek, amivel el is dőlt, a párharcból Mayer jutott tovább a legjobb nyolc közé.

Szabó – Csatári: 0-5

Szabó László sérülése miatt nem tudott kiállni, Csatári jutott a nyolc közé.

Papp – Széll: 6-3

Papp Péter megnyugtató előnyt szerzett a táv első felén (4-0), de Széll Csaba volt jobb a második kilencen. Néggyel a vége előtt kettőre csökkent Papp fórja, de a hajrában bebiztosította győzelmét és nyolc közötti tagságát.

Podusil – Ujszászi: 10-7

Pontgazdag, hosszabbításos meccset produkált Podusil György és Ujszászi Balázs. Előbbi hamar ellépett (3-0), de féltávnál csak egy pont volt az előnye (4-3). Ujszászi egyenlített, de Podusil kettővel ellépett a végjátékhoz közelítve, de royalos ellenfele az utolsó két szakaszt behúzva ikszre mentette a meccset (7-7). A háromszakaszos playoff minden lyukát Podusil fejezte be kevesebb érintésből és jutott a negyeddöntőbe.

Simonyi – Bendly: 0-5

Simonyi Gábor nem állt ki a mérkőzésre, így a nyolc közé Bendly András jutott.

Balán G. – Sipőcz: 5-0

Sipőcz Béla sérülése miatt Balán Gábor jutott tovább.

Gubán – Kiss: 8-4

Gubán Tamás gyorsan hárompontos fórt szorgoskodott össze, amiből Kiss Gyula egyet le tudott dolgozni a meccs feléig (4-2). A tizenegyesen nőtt háromra a különbség és innen ugyan Kiss kétszer is visszajött kettőre és az utolsó kettő előtt 6-4 volt az állás, de egyenlíteni már nem tudott, Gubán készülhet a negyeddöntős meccsére a folytatásban.

Balázsi – László: 8-1

Balázsi Csaba kezdett jobban, és 4-0-ra elhúzott az első kilencen. 5-0 után született László Barnabás első pontja és felcsillant az esély, hogy megfogja Balázsit. Rutinosabb ellenfele azonban azonban jobb volt a hajrában és bemasírozott a legjobb nyolc közé.

EREDMÉNYEK

A negyeddöntőket március 15-28-ig bonyolítják.

páros sorozat nyolcaddöntői március 21-ig tartanak.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!