Kisajátították a dobogó minden fokát a szeniorok Szlovéniában
Mayer, Lengyel, Simonyi

Hármas holtverseny alakult ki a FIFG 500-as besorolású szlovén open 45 év feletti kategóriájában az élen. Két nap után három magyar is ugyanazt a rúgásszámot produkálta, csak a szétlövés döntött közöttük Lengyel Béla javára. A magyar csapat a második lett az országok versenyében és Kuchta Dóra is ezüstöt hozhat haza.

A kétnapos, festői ptuji pályán száznál is többen próbáltak szerencsét. A versenyt a szlovén Uros Krajnc nyerte a két nap alatt elért -21-es eredményével. Az országok négy legjobb egyéni eredményét összeadva – a mieinknél ez Lengyel Béla, Mayer Zoltán, Simonyi Gábor és Borbély István eredménye volt – alakult ki a nemzetek sorrendje, ahol a szlovénoktól csupán eggyel maradtunk le és lettünk másodikok.

Borbély, Lengyel, Simonyi, Mayer

A szenioroknál viszont senki nem tudta megelőzni a Lengyel Béla, Mayer Zoltán, Simonyi Gábor triót, akik holtversenyben zártak az élen. A szétrúgást Lengyel nyerte, Mayer lett a második, míg Simonyi a harmadik.

A legjobbunk a férfi mezőnyben Borbély István lett, aki hatodikként zárt. A hölgyeknél Kuchta Dóra megőrizte második helyét, ahol az első nap is állt a világbajnok Lucia Cermakova mögött. Az 55 év felettiek között Kuts Zoltán hetedik pozícióban fejezte be a rangos tornát.

EREDMÉNYEK

Hírlevél

ne maradj le semmiről!