Kocsis Sándor a HUN Winter Footgolf Tour győztese
kocsis sándor

A Royal Footgolf Club által szervezett téli bajnokság első két fordulója alapján bajnokot hirdettek a szervezők, a két játéknap alatt legtöbb pontot szerző, november végén elhunyt Kocsis Sándor posztumusz lett a kiírás legjobbja. A téli bajnokság HUN Winter Footgolf Cup néven folytatódott tovább vasárnap.

Két héttel ezelőtt a mezőnyből kiemelkedően teljesítő Kocsis Sándort is ünnepelte a footgolf társadalom, aki a HUN Winter Footgolf Tour második, Balatonudvariban rendezett fordulóján hatfős szétrúgást megnyerve lett második és foglalta el két kör után a HWFT első helyét. Hétfőn jött a szörnyű hír, hogy a Balatonról aztán már sosem ért haza, váratlan hirtelenséggel életét veszítette a hazaút során.

Az 55 éves sportember halálhíre megrázta a sportág honi és nemzetközi közösségét. Eredményei előtt tisztelegve a szervezők a Magyar Footgolf Szövetséggel egyetértésben úgy döntöttek, a HUN Winter Footgolf Tour első két fordulója után eredményt hirdetnek. Így a tabella élén álló Kocsis Sándor nyerte a 2022-es HWFT-t.

Kocsis Sándor a HWFT győztese

A győztesnek járó kupát vasárnap az UTE képviselőinek adták át a szervezők.

Flink János és Zsuppán Péter klubtársak és barátok vették át a kupát
A HUN Winter Footgolf Tour végeredménye

A téli versenysorozat HUN Winter Footgolf Cup néven folytatódott tovább Lakiteleken, a Nimród Footgolf Parkban vasárnap. A hangulat ezúttal érthető módon nem volt felhőtlen, de szívet melengető volt a sokak által csak Sankának becézett egykori játékos iránti szeretet mértéke.

A vasárnapi versenyen hármas holtverseny született az első helyen. A szétrúgás két szakaszon dőlt el Lengyel Béla javára, aki így Borbély Istvánt és Bendly Andrást megelőzve tudott nyerni. A hölgyeknél Csontos Mónika diadalmaskodott Bacskai Anna és Bakó Gina előtt. Az utánpótláskorosztályon belül ifj. Bánki József, Kenéz Balázs és Koreny Joahim volt a sorrend.

Lengyel Béla nyerte a harmadik fordulót szétrúgás után

EREDMÉNYEK

Hírlevél

ne maradj le semmiről!