Megvédte csapatbajnoki címét a Royal
Royal 2023

Két nap és négy mérkőzés várt a nyolc legjobb együttesre a büki Greenfield Lengyel és Bacskai pályáján az éves csapatdöntőn. A tavalyi legjobb idén is verhetetlennek bizonyult.

A szombati két csoportmérkőzés nyári, a vasárnap délelőtti utolsó csoportkör és a helyosztók késő őszies időjárási körülmények között zajlottak.

EREDMÉNYEK

Az A csoportot a Royal, a B jelű négyest a BFGT nyerte száz százalékos teljesítménnyel, így egymás ellen mérkőztek a bajnoki elsőségért. A döntőben előbbi 2-0-ra tudott nyerni, ezzel megvédte címét. A csoportok második helye – azaz, hogy ki játszik majd a bronzért – igen izgalmas módon derült ki az A csoportban, végül a Nimród biztosította helyét a bronzmeccsen. A másik kvartettben már két kör után eldőlt, hogy vagy a BFGT vagy a Fair-way jut a döntőbe, egymás elleni meccsükön előbbi nyert vasárnap délelőtt, így Bőhm Zoltán legénysége játszhatott a harmadik helyért. A bronzérmeket a nimródosok nyakába akasztották végül.

Az ötödik helyet az EMFGSE kaparintotta meg a Kastélydombi SE ellen, míg az Eagles úgy nyert az UTE ellen és lett hetedik, hogy a három egységből csak kettőt tudott kiállítani.

Döntő:

Royal – BFGT: 2-0

3. helyért:

Nimród – Fair-way: 2-1

5. helyért:

EMFGSE – Kastélydombi SE: 2-1

7. helyért:

Eagles – UTE: 2-1

A dobogósok a Beer Selection jóvoltából idén is könnyed csapatépítőt tarthatnak, míg a győztes számára most is egyedi mezgarnitúra készül majd.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!