Izgalmas meccsekkel folytatódott az őszi-tavaszi match play sorozat
Footgolf Match Play Open

Két fordulón, azaz a csoportmeccsek egyharmadán már túl is van az Egyéni Footgolf Match Play Open mezőnye.

A csoport

Simonyi – Török: 7-1

Molnár – Kollár: 10-4

Simonyi Gábor második meccsét is behúzta. Török Tamás csak 5-0 után tudott szépíteni, de közelebb már nem tudott zárkózni. Pontgazdag meccset produkált Molnár Attila és Kollár Tamás. Utóbbi vezetett az első után, de a hármason fordító Molnár onnan már nem engedte ki kezéből a vezetést.

B csoport

Szabó L. – Nagy I.: 7-3

Gubán – Balogh: 5-0

Öt lyukig tartott az adok-kapok Szabó László és Nagy István között (2-2). Innen Szabó elhúzott hárommal és ugyan még volt 5-3 is az állás, a végjátékban Szabó bebiztosította győzelmét. Balogh István nem állt ki Gubán Tamás ellen.

C csoport

Podusil – Csatári: 5-0

Katona – Novák: 6-7 (hosszabbítás után)

Csak a hosszabbítás döntött Katona István és Novák Alexisz meccsén. Katona hárommal vezetett öttel a vége előtt, innen jött vissza az újonc, aki a playoff első szakaszát nyerve két ponttal gazdagodott. Csatári Zoltán nem állt ki Podusil György ellen.

D csoport

Balán G. – Papp P.: 6-4

Sipőcz B. – Szmolicza: 6-2

Sokáig Papp Péter állt nyerésre, kettővel, sőt, hárommal is vezetett, de a második kilencen csak Balán Gábornak termett babér. A meccs felénél még csak 2-1-re vezetett Sipőcz Béla Szmolicza Gábor ellen, és még néggyel a vége előtt is csak 4-2 volt az állás, de a vége Sipőcznek sikerült jobban és nyert végül néggyel.

E csoport

Balázsi – Nagy B.: 10-2

Kurdi – Horváth: 5-3

Az első forduló után első győzelemre váró és vágyók csatáját Kurdi Tamás nyerte Horváth Attila ellen, egy jó utolsó harmadbeli performansznak köszönhetően. Az első kör két győztesének meccse izgalmasan kezdődött (1-1 két lyuk után), de Balázsi Csaba végül nyolccal nyert Nagy Balázs ellen.

F csoport

Mayer – László B.: 1-6

László Barnabás a meccs feléig 4-1-es előnyt szorgoskodott össze Mayer Zoltán ellen, aki több szakaszt nem tudott nyerni a folytatásban, így vereséggel kezdte a sorozatot.

MENETREND

A harmadik forduló kedden kezdődik és két hétig bonyolítható.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!