Megjósolhatatlan, mi lesz a vége a párosok csoportkörének
Footgolf Match Play Open

A Páros Footgolf Match Play Open második köre igazán nagy rangadókat tartogatott, volt is izgalom bőven.

A csoport

Balán G.-OroveczKoreny-Papp R.: 11-0

Pivarcsek-Tóth – Hajdara-Sipőcz: 7-5

Az esélyesebb Balánék nagyon hamar elhúztak az az ifjú tehetséggel, Koreny Joahimmel az oldalán párosozó Papp Richárdék ellen, innen pedig már Oroveczék nem engedték ki kezükből második győzelmüket. Izgalmas meccs kerekedett a csoport másik összecsapásából. Pivarcsekék uralták a mérkőzés első kétharmadát és rendre ők vezettek, hol eggyel, hol kettővel. Sipőczék a 14-es után azonban jobban álltak (4-5), de az utolsó szót a Milan párosa mondta ki és visszavették a vezetést az utolsó négy lyukból hármat nyerve.

B csoport

László Ba.-László Be.Horváth-Katona: 5-8

Balázsi-MayerNémeth G.-Németh P.: 7-5

A Green Team házirangadóját Katonáék végig uralták és két lyuk után kettővel mentek, nem is engedték át a vezetést a László családnak, így a múltkori hosszabbításos vereség után első győzelmüket jegyezték most Horváthék. A csoport másik meccsét a két Németh kezdte jobban, a meccs egyharmadánál hárommal vezettek, mégis pont nélkül állnak két kör után. A 11-esen egyenlítettek Mayerék, majd a fordítás is összejött. 6-5-ről várták az utolsó két lyukat, végül a 18-as döntött a három pontról Balázsiék javára.

C csoport

Cziráki-HegedűsKollár-Novák: 4-9

Bodócs-Lévai – Bőhm-György J.: 3-6

Bőhmék hamar elléptek hárommal Lévaiéktól, és ugyan gyorsan jött a szépítés, a meccs felénél már öttel mentek a fair-wayesek. A 6-3-as végeredmény a 11-es szakasz után kialakult, utána ugyanannyiból fejeztek be minden szakaszt. Első szakaszgyőzelmeit jegyezhette fel a vegyespáros az újoncok ellen. Hegedűs Klaudiáék sokáig tartották a lépést Kollárékkal (5-3 és 6-4 is volt az állás), de az utolsó négy lyukon hármat nyerő Novákék örülhettek a három pontnak a végén.

D csoport

Papp P.-Podusil – Bendly-Török: 8-5

Az első körben győztes Törökék kezdtek jobban (0-1, majd 1-2), de kevéssel a fordulás után Podusilék már 5-2-re vezettek. Innen még sikerült minimalizálni a hátrányt az újpestieknek, de a táv utolsó harmadát a BFGT-sek nyerték 3-1-re.

E csoport

Csatári-Szabó L. – Ferencz-Hinora: 7-6

Hinoráék 3-0-s rajtja és az így megszerzett fór elég sokáig kitartott, de a 15-ösön Szabóék egalizáltak. Két lyukkal a vége előtt még így is Ferenczék álltak jobban (5-6), de az utolsó két szakaszon fordítottak Csatáriék és megnyerték első meccsüket.

F csoport

Flink-Zsuppán – Gelencsér-Molnár: 6-2

A tavalyi FMPO elődöntőjének visszavágóján elmaradt a visszavágás és Molnárék 0 pontosak maradtak két kör után. Sokáig szoros volt a meccs, 2-2-ről aztán Flinkék elléptek és a 16-oson bebiztosították győzelmüket.

MENETREND A, B és C csoport

MENETREND D, E és F csoport

A második forduló csütörtökön kezdődik és két hétig bonyolítható.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!