Négyen maradtak
Képernyőkép 2022-03-29 084019

A negyeddöntőkkel kialakult a Footgolf Match Play Open 2021/2022-es sorozatának elődöntős párosítása. A négyes döntőt szombaton rendezik Kisorosziban.

Negyeddöntők:

Mayer – Csatári: 8-3

Mayer Zoltán jól elkapva a rajtot, 4-0-ra vezetett öt szakaszt követően. Csatári Zoltán nem adta könnyen magát és féltávnál feljött kettőre (4-2). A folytatásban azonban újabb Mayer pontok érkeztek és a hajrában be is biztosította győzelmét, mikor hetedik pontját megszerezve ötre növelte az előnyt a tizennégyesen.

Papp – Podusil: 5-0

Papp Péter játék nélkül jutott a legjobb négy közé.

Bendly – Balán G.: 4-8

Balán Gábor hamar nyomatékosította, mindenképp ott szeretne lenni a final fourban, és ezt egy 3-0-s vezetéssel húzta alá, amit már a táv első harmadán kialakított. 4-1-gyel fordultak és hiába nyert Bendly András akár két szakaszt is egymás után a folytatásban, háromnál közelebb nem tudott férkőzni, csak a legutolsó szakaszon, amikor viszont már eldőlt az összecsapás.

Gubán – Balázsi: 1-9

Balázsi Csaba kezdésnek behúzta az első öt szakaszt és a meccs felénél 6-0-ra vezetett. Innen nem nagyon volt visszaút, bár, a tizedik szakaszon Gubán Tamás megszerezte első pontját, amivel életben tartotta reményeit, de rögtön rá egy Balázsi pont következett és a tizenkettesen játszott iksz után már csak a különbség volt kérdéses.

EREDMÉNYEK

Az elődöntőket, majd a bronzmeccset és a döntőt szombaton, a Kisorosziban található Magyar Golf Club pályáján bonyolítják.

Menetrend:

Elődöntő:

11.00: Mayer – Papp

11.10: Balán – Balázsi

3. helyért: 13.00

Döntő: 13.10

A párosok negyeddöntői hétfőig játszhatók, a duók négyes döntőjét a tervek szerint a HFTT 2. fordulója előtt egy nappal, Zsirán bonyolítják majd.

A jövő héten induló Footgolf Match Play League egyéni és páros versenyére szerda éjfélig lehet nevezni IDE kattintva.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!