Ők a jövő reménységei
Eckschmidt, Balla és Mollnár

A harmadik fordulóval lezajlott a Footgolf Junior Kupa versenysorozata, ahol három kategóriában hirdettek bajnokot.

Az első két fordulót a monori Paplapos footgolf pályán rendezték, a Grand Finalt viszont Lakiteleken, a Nimród Footgolf Parkban.

A legkisebbeknél Lajter Kristóf volt a legjobb, de az első két kört nyerő szlovén Gal Huber így is nagy előnnyel nyerte meg az összetett versenyt. Csütörtökön a szlovén tehetség második lett, míg az „első bálozó” Kamber Maxim rögtön egy bronzéremmel mutatkozott be. Huber mögött a sorozat második helyezettje Kenéz Balázs, harmadikja Zsidai Bence lett.

A 10 év alattiak legjobbjai: Kenéz, Huber és Zsidai

Az U11-U13-as korosztályban elképesztő izgalmak után hirdettek győztest. A harmadik fordulót a szlovén Enej Huber nyerte Bucsák Mihály és Riczu Regő előtt. Összetettben Bucsák 262, Huber 261 pontot gyűjtött, így a magyar fiú csupán egyetlen ponttal bizonyult a korosztálya legjobbjának. A három kör után a képzeletbeli dobogó harmadik fokán az első kettőtől nem sokkal elmaradó László Benjámin végzett.

Huber, Bucsák és László, azaz az U11-U13-as korosztály dobogósai

A legidősebbek, az U14-U16-os korosztály utolsó fordulójában holtversenyből indult az élről Balla Dániel és Eckschmidt Bence. Előbbi azzal, hogy nyerni tudott csütörtökön, be is húzta a bajnoki címet. Ezúttal Vass György volt a második legjobb és Eckschmidt a harmadik, így utóbbi az összetett ezüstérmet is megkaparintotta, míg a második fordulót nyerő Mollnár Kristóf lett a harmadik a végelszámolásnál.

A legnagyobbak legjobbjai: Eckschmidt, Balla és Mollnár

A teljes végeredmény hamarosan ITT lesz elérhető.

A szlovák szövetséggel együttműködve a kategóriák legjobb magyar játékosa meghívást nyert a szeptember 15-én, Trnavában rendezendő junior kupára.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!