Párosok páratlan parádéja
FMPL

A Footgolf Match Play League második fordulója után még nehéz lenne jóslatokba bocsátkozni, de több olyan meglepetéseredmény is született két kör alatt, ami alaposan boríthatja az előzetesen várt erősorrendet.

A csoport

Első fordulóbeli vesztesekként készültek első győzelmükre a Bakó A.-Dreilinger N. – Kárpáti-László mérkőzés résztvevői, amit előbbiek 3-3-as “félidei” eredmény után remek második kilencen bemutatott játékkal nyertek meg. A csoport rangadóján Papp és Podusil hamar ellépett és hét lyuk után már 5-1-re vezetett Balázsi és Mayer ellen, akik 5-3-ra még feljöttek, de az utolsó nyolc szakaszon nem tudtak pontot szerezni. Több fordulatot talán Hollywoodban sem írhattak volna a Kenéz apa-fiú páros és a Bodócs-Lévai kettős meccsébe. Kenézék ugyanis hamar elmentek 5-2-re, majd a tungsramosok fordítása után úgy tűnt, nincs visszaút, de jött a hajrában az egyenlítés és a playoff, amit Bodócsék nyertek a meccs 19. szakaszán. A Kálló-Sain duó első mérkőzését játszott a páros FMPL-ben és jól is álltak féltávig, 2-1-re vezettek a két Németh – Gábor és Péter – ellen, de a folytatásban több szakaszt nem nyertek, ezt pedig az Eagles-beli csapattársaik könyörtelenül kihasználták.

B csoport

Az FMPO megnyerését követően egyelőre keresi önmagát a Bendly-Török kettős, ugyanis második vereségüket is kénytelenek voltak elkönyvelni., a Gubán-Kurdi duó – kárukra – első három pontjának örülhetett. Füzesi és Karakas viszont tovább menetel, most is 7-3-ra nyertek, az első körben hosszabbításban meccset veszítő Hegyi és Weiszenberger a hajrában nem tudta tartani a lépést Füzesiékkel. Bölcsföldi Ágnesék vegyespárosa ezúttal már több szakaszt nyert, mint a nyitó játékhetek során, de Hajdara és Sipőcz második győzelmét így sem tudták megakadályozni. A Bogár-Rigó páros ki nem állása miatt Flink és Zsuppán szerzett három pontot játék nélkül.

C csoport

Cziffra és Pap második mérkőzését is megnyerte, Bakó Gina és Dreilinger Andrea női párosa nem tudta feltartóztatni a Fair-way rutinos férfi kettősét. Pusztai Tamás és lánya, Bacskai Panni közel járt ahhoz, hogy meglepetést szerezzen, úgy kaptak ki 6-4-re a FerenczHinora kettőstől, hogy kettővel a vége előtt még csak 5-4-re vezetett a royalos duó. Cziráki és Nagy már hatpontos, ezúttal az “elnöki ügy” végére tettek pontot és nyertek a sorozatban most bemutatkozó Bársony-Vörös páros ellen. Simonyi sérülése miatt Czirbusék csapata másodszor nem tudott kiállni, Csatári és Szabó mérkőzés nélkül lett három ponttal gazdagabb.

A BAJNOKSÁG MENETRENDJE

A páros küzdelmek harmadik fordulója csütörtöktől három héten át június 8-ig játszhatók.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!