Sorozatban másodszor is Balán Gábor volt a legjobb
Balán Gábor (2)

A HUN Footgolf Trophy Tour a hatodik fordulóval folytatódott Lakiteleken. A perzselő napsütésben kétszer teljesítette a százfős mezőny a lakiteleki Nimród Footgolf Park 18 szakaszát. Minden Koreny dobogós lett vasárnap, Balán Gábor pedig újra a legjobb volt a maratoni footgolf napon.

A mezőny kétszeri shotgun indítással teljesítette egyhuzamban a 36 szakaszt. Az első felvonás után -22-es eredménnyel Ferencz Róbert állt a legjobban és izgulhatott, hogy teljesít majd a mezőny második ötven versenyzője. Ahogy fogytak a szakaszok, úgy zárkóztak a riválisok Robihoz. Így is odaért délelőtti remeklésének köszönhetően a férfi kategória harmadik helyére.

A versenyt a legutóbbi, lőrinci fordulóhoz hasonlóan Balán Gábor nyerte, Podusil György és Bacskai Bence holtversenyben végzett a második helyen, a kettejük közötti szétrúgást a világbajnok nyerte. A férfi kategóriában így Balán, Bacskai, Ferencz lett a sorrend. A szenioroknál is a playoff döntött az ezüstről Podusil György mögött. Ezt Simonyi Gábor kaparintotta meg Balázsi Csaba elől.

Az 55 év felettiek különversenyét Tóth György nyerte Kuts Zoltán és Koreny Gábor előtt.

A hölgyeknél a pályát par-ra hozó Kuchta Dóra volt a legjobb, megelőzve Ujvári Izabellát és Bakó-Szántay Georginát.

Az utánpótláskorúaknál Badó Máté sziporkázott és meg sem állt -5-ig és megnyerte a junior kategória küzdelmeit Koreny Joahim és Kenéz Balázs előtt.

Az open kategóriában a férfiaknál Szmolicza Gábor diadalmaskodott, Rigó Zsolt lett a második, míg Koreny Mihály a harmadik. A hölgyeknél a tavalyi bajnok Palásti Kitti kapta az elsőnek járó díjat.

EREDMÉNYEK

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Hírlevél

ne maradj le semmiről!