Májusi eső Balán aranyat ér
balán gábor

Szakadó esőben avatta fel a bajnoki mezőny a St.Lőrinc Golf Club pályáját. A nehéz körülmények közepette Balán Gábor bizonyult a legjobbnak.

A HUN Footgolf Trophy Tour 120 fős mezőnnyel érkezett az idén a körforgásba becsatlakozó lőrinci pályára, ahol téli fordulót, match play döntőt és számtalan szakaszt lejátszottak már a játékosok, de a bajnoki sorozat tízéves fennállása óta először rendeztek fordulót. Szakadó eső és hideg nehezítette az örömteli eseményt, a korábban indulók még jól meg is úszták a zuhét, de a mezőny döntő többsége átázva érkezett a klubházba. Balán Gábor -10-es eredményénél nem volt jobb, Simonyi Gábor egy rúgásra volt tőle, míg Papp Richárd -6-os eredménye volt a nap harmadik legjobbja.

Balán és Papp mögött az ifjú Tajtyi Ákos lett a harmadik a férfi mezőnyben, míg a szeniorok között Simonyit Podusil György és Zsuppán Péter követte a második és harmadik helyen a dobogós rangsorban.

A hölgyeknél Ujvári Izabella megsérült a kettes szakaszon, Kuchta Dóráé lett az elsőség Nagy Anettet és Bakó-Szántay Georginát megelőzve.

A legjobb junior László Benjámin lett Koreny Joahim és Kenéz Balázs előtt.

Az 55 felettiek külön versenyét Kuts Zoltán nyerte Tóth Györgyöt megelőzve.

Közel húszan vágtak neki az open kategória különversenyének, ahol Rigó Zsolt tudott nyerni Szmolicza Gábort egy, Balogh Tibort két rúgással megelőzve. A hölgyek között a nemrég ugyanitt a II. Siket Footgolf Kupán remeklő Feszt Bernadett nyert a listavezető Orovecz Dorina előtt.

EREDMÉNYEK

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

A sorozat a világbajnokságot követően a 6. fordulóval Lakiteleken, a Nimród Footgolf Parkban folytatódik.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!