Idén is siker a Siketek Footgolf Kupa
II siketek footgolf kupa

Közel ötvenen álltak az elrúgókhoz a II. Siketek Footgolf Kupán, ezúttal a budapesti St.Lőrinc Golf Klub 18 szakaszát teljesítve.

A tavalyi sikeres debütáló rendezvény után a Magyar Footgolf Szövetség másodszor rendezte meg a Siketek Footgolf Kupát. Lakitelek után idén az új budapesti pályán mérethették meg magukat a hallássérültek. Négy kategóriában hirdettek bajnokot, az eredményekből is látszik, szoros volt a csata az elsőségért. Nem kérdés, hogy jövőre jöhet a harmadik verseny és reméljük, minél többen kaptak kedvet a footgolfhoz. A dobogósok az MFGSZ jóvoltából ingyenesen vehetnek részt az idei HUN Footgolf Trophy Tour bármely állomásának Open kategóriájában.

Eredmények

Férfi kategória

I. Kun Gábor (72)

II. Malul Alon (75)

III. Kun Krisztián Ervin (79)

Szenior

I. Szanku Imre (78)

II. Tüske Márton (82)

III. Petke Lajos (85)

Női

I. Szabó Nóra (86)

II. Feszt Bernadett (87)

III. Andrónyi Flóra (101)

Junior

I. Tapolczai Keve Botond (102)

II. Arnhold Levente (128)

III. Lakatos-Crisan Florina (136)

Külön köszönettel tartozunk Kun Krisztiánnak, aki idén is mozgósította a játékosokat és minél szélesebb körben hirdette a rendezvényt, továbbá a most is kiváló helyszínt biztosító és tökéletes körülményeket teremtő St.Lőrinc Golf Clubnak.

KÉPEK A VERSENYRŐL

A lőrinci pálya nem sokáig marad footgolf nélkül, egy hét múlva ott rendezik a bajnoki sorozat, a HUN Footgolf Trophy Tour 5. fordulóját.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!