Szlovák győzelem a rangos magyar tornán
balatonudvari

A kétnapos, FIFG 250-es besorolású, Balatonudvariban rendezett versennyel érkezett el a HUN Foogolf Trophy Tour a negyedik fordulójához. Az igazi nyárias időjárás igen kedvezőnek bizonyult a minél jobb eredmények elérésében.

Szombaton és vasárnap is nyári forróság fogadta a játékosokat a rangos versenyen, ahova még Argentínából is érkezett játékos Nico Garcia személyében. A két nap alatt Matus Vido elképesztő, -23-as eredményt produkálva bizonyult a legjobbnak. A magyar bajnoki címvédő és listavezető Bacskai Bence lett a második, miután Josef Nemecet legyőzte playoffon. A szenior kategóriát Simonyi Gábor nyerte Marek Vittek és Bodócs András előtt.

A hölgyek között Ujvári Izabella első napi éllovasként vágott neki a második napnak és meg is őrizte az elsőségét, Kuchta Dóra lett a második, míg Klaudia Nemcova a harmadik.

Csak a szétrúgás döntött az 55 évesek első helyéről, ahol Jan Holic bizonyult hajszállal jobbnak ezúttal Tóth Györgynél, míg Kuts Zoltán futott be harmadikként.

A legjobb juniorkorú játékos a szlovén Enej Huber lett, Badó Mátét, Koreny Joahimot és Kenéz Balázst megelőzve, utóbbi három adta a junior bajnoki dobogósok mezőnyét.

Az open kategóriát Szmolicza Gábor nyerte Fehér Csabát és Rigó Zsoltot megelőzve, míg a hölgyeknél Oroveczné Vörös Dorina volt a legjobb.

EREDMÉNYEK

Karakas Attila nem adta le a score kártyáját vasárnap, ezért a versenybizottság kizárta a versenyből, amiről az érintett játékost telefonon tájékoztatta.

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

A HUN Footgolf Trophy Tour május 14-én az új budapesti pályán, a St.Lőrinc Golf Clubban folytatódik.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!