A legjobb nyolc között a szenior csapat
szenior-csapat

A férfi csapat csoportmásodikként zárta a csoportkört az orlandói footgolf világbajnokság harmadik versenynapján, míg a szeniorok sikerrel vették az első akadályt és Portugáliát búcsúztatva készülhetnek a negyeddöntőre.

A szerda is a csapatversenyről szólt a kánikulában a negyedik footgolf világbajnokságon. A két keddi győzelmet követően a csoport első helyéről várta a harmadik fordulót a magyar férfi válogatott. A világ élmezőnyébe tartozó szlovákok továbbra is a mumusai a mieinknek, most sem sikerült legyőzni őket. A 6-1-es vereség nagy különbségűnek tűnik, de a meccsen belüli párharcok többsége a meccsek hajrájáig nyitottak voltak. Ezzel a szlovákok továbbjutottak, a mieink a második helyen végeztek. A csoportmásodikok közül Japán és Malajzia jutott még tovább, a mieink csupán pontkülönbséggel maradtak le a legjobb nyolcról.

A szenior csapatverseny a hétfői kvalifikációt követően a nyolcaddöntőkkel rajtolt el és rögtön hangos magyar sikerrel. A Balázsi Csaba, Bodócs András, Lengyel Béla, Papp Péter, Podusil György és Tajtyi Róbert összeállítású együttes 3-0-ra nyert Portugália ellen és Norvégiával találkozik majd pénteken.

Papp Péter befejezője a 17-es szakaszon

A torna csütörtökön a második egyéni versenynappal folytatódik.

A nap 24 órájában tervezett élő közvetítést a CTV Sports biztosítja, melyet egy applikáción keresztül könnyen lehet követni.

• Google Store

• Apple Store

A vb eredményei a FootGolf World Cup appon keresztül is követhetőek:

• Google Store

• Apple Store

Vagy az alábbi linkekre kattintva:

Férfi

Szenior

Női

A magyar érdekeltségű hírekről leggyorsabban a facebook oldalunkról értesülhet.

Élő eredménykövetés

Hírlevél

ne maradj le semmiről!