Tarolt a férfi válogatott a nyitónapon
vb 2023 csapatkép

Mind a két mai meccsét megnyerte a csoportmérkőzések során a férfi csapat az orlandói vb második napján és készülhet a szlovákok elleni csoportdöntőre, ahol a tét a legjobb nyolc közé jutás lesz.

A hétfői egyéni versenynapot követően kedden a férfi csapatversenyé volt a főszerep. A magyar csapat Olaszországgal, Luxemburggal és a végső győzelemre is esélyesnek tartott Szlovákiával került egy csoportba. Az újoncokkal teletűzdelt magyar válogatott délelőtt az olaszokat 4-3-ra, délután a Benelux államot 4-1-re győzte le. Szlovákia szintén nyert az olasz és a luxemburgi együttessel szemben, de mindkét találkozón csak egy ponttal. Így Magyarország hat ponttal, jobb pontkülönbséggel vezeti csoportját. A hat csoportból a csoportelsők mellett a két legjobb csoportmásodik jut tovább a negyeddöntőbe. Azaz, egy szlovákok elleni szerda délelőtti döntetlennel már biztosan készülhetne az egyenes kieséses szakaszra Bacskai Bence és legénysége.

A szenioroknak ez a pillanat – mármint az egyenes kieséses szakasz – már szerda délelőtt eljön. A hétfői kvalifikációt követően ugyanis a legjobb 16 csapat a nyolcaddöntőkben kezdi meg az egyenes kieséses versenyt. Az első ízben rendezendő szenior csapatversenyben (a nőiben a magyar válogatott nem érdekelt) Magyarország Portugáliával mérkőzik a negyeddöntőbe jutásért.

Az egyéni verseny második fordulóját majd csütörtökön rendezik.

A nap 24 órájában tervezett élő közvetítést a CTV Sports biztosítja, melyet egy applikáción keresztül könnyen lehet követni.

• Google Store

• Apple Store

A vb eredményei a FootGolf World Cup appon keresztül is követhetőek:

• Google Store

• Apple Store

Vagy az alábbi linkekre kattintva:

Férfi

Szenior

Női

A magyar érdekeltségű hírekről leggyorsabban a facebook oldalunkról értesülhet.

Élő eredménykövetés

Hírlevél

ne maradj le semmiről!