A második kör több hosszabbítást is tartogatott
FMPL

Igazi ki-ki meccsekkel és meglepetésekkel folytatódott a párosok match play küzdelme.

A csoport

Csupán három szakaszon született döntés az első kilencen a presztízs rangadón, ezeket mind a két Németh jegyezte. Lengyelék a 11-es lyuk után már csak egy pontra voltak (3-2), de az utolsó öt lyuk előtt már visszaállt a hárompontnyi különbség. Ebből még egyszer tudtak faragni Simonyiék, de közelebb már nem férkőztek. Az első körben hosszabbítás után vereséget szenvedő László család most viszont pont így tudott nyerni. Pedig hamarabb is győzhettek volna Cziffráék ellen, hárommal a vége előtt 6-3-ra vezettek ugyanis, de a hajrá Papéké volt és egyenlítettek. A hirtelen halálban aztán egy rúgással jobbak voltak Lászlóék. Sokáig tartotta a lépést az EMFGSE kettőse a BFGT-sek ellen, Császárék 2-1-nél, 3-2-nél és 4-3-nál is lőtávolon belül voltak, de az utolsó hét lyukon az már nem fért bele, hogy nem szereztek pontot Podusilék ellen.

B csoport

A kezdeti tapogatózás után igencsak beindult Csőréék és Ujszásziék meccse. Az első tíz lyuk után 3-1 volt az állás Pappéknak, de Törökék egyenlítettek, sőt, a 16-ost nyerve vezettek. Az utolsó lyukon hosszabbításra mentették a meccset a royalosok, majd a második szakaszon nyerték a hirtelen halált. Horváthék rögtön szakaszgyőzelemmel nyitottak Mayerék ellen, akik viszont a következő kettőn voltak eredményesebbek. A hatos után már megint Katonáék álltak jobban (3-2), akik a meccs középső harmadában egy 4-0-s szériával elmentek 7-3-ra, a 9-4-es végeredmény pedig már a 15-ösön kialakult. A gyors adok-kapok utáni 1-1-ről Bendlyék 4-1-re meglógtak, de Kurdiék hattal a vége előtt már csak egy pontra voltak tőlük (4-3). Az utolsó két lyuknak 5-4-ről vágtak neki, ahol mind a kétszer Sipőcz Artúrék voltak jobbak és maradtak száz százalékosak.

C csoport

Második meccsüket is magabiztosan nyerték a Balán testvérek. Az elejétől kezdve vezettek Molnárékkal szemben, akik végig futottak az eredmény után, mindhiába, a 15-ösön véget is ért a meccs. Sokáig fej-fej mellett haladtak Fülöpék és Bőhmék, így jutottak el a 14-esig 3-3-mal. Az utolsó ötből hármat nyerő Spáthék örülhettek a végén, jó hajrával megszerezték első győzelmüket. Először lépett pályára a sorozatban a Herjeczki-Hoffer duó, és tartották is magukat Flink és Zsuppán ellen egy ideig. A féltávnál megszerzett 2-1-es előnyre aztán alaposan rápakoltak a vasasosok a következő öt lyukon és a 14-esen, 6-1-nél meg is nyerték a csatát.

D csoport

Bodócsék lenullázták Luczékat az első kilencen (0-4), akik aztán visszakapaszkodtak a meccsbe (2-4) néggyel a vége előtt. A hajrában aztán egyetlen pont is elég volt Lévaiéknak, hogy megőrizzék veretlenségüket. Szabóék 7-0-val hozták az első kilencet Nagyék ellen, a 11-es után pedig már véget is ért a találkozó érdemi része 8-0-nál.

A harmadik fordulót csütörtöktől május 8-ig lehet lejátszani.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!