Csütörtöktől jönnek a visszavágók
Footgolf Match Play Open

A Páros Footgolf Match Play Open csoportkörében most jönnek az igazi izgalmak, félidőhöz értek a csoportkör küzdelmei.

A csoport

Hajdara-SipőczKoreny-Papp R.: 5-6

Pivarcsek-Tóth – Balán G.-Orovecz: 2-12

Pontszegény első kilenc lyuk után még Sipőczék álltak jobban (2-1), sőt, a 10-est is nyerve 3-1-re vezettek. Az ifjú Koreny Joahim, valamint Papp Richárd a 12-esen tudott egalizálni, majd miután ismét hátrányba kerültek, a 14-esen megint egyenlítettek. A következő két szakaszt hozták a Telebajnok footgolfosai, majd egy iksz a 17-esen elég volt első győzelmükhöz. Korai adok-kapok után Balánék elhúztak a Milan kettősétől és elsöprő játékuk nagyarányú előnyt és végül győzelmet eredményezett a csoport rangadóján.

B csoport

László Ba.-László Be. – Balázsi-Mayer: 5-6

Horváth-KatonaNémeth G.-Németh P.: 7-6

Az apa-fiú kettős, László Barnabás és Benjámin remekül startolt, és a meccs egyharmadánál 3-0-ra vezetett. A rutinos Balázsiék kihasználtak egy outot és két kihagyott ziccert, és a táv utolsó harmadához érve már ők vezettek, majd a 17-esen megnyerték a csatát. Némi meglepetésre harmadik meccsét is elbukta a két Németh. Katonáék az első kilencen 5-0-s előnyt szorgoskodtak össze, és ugyan a „fordulás” után Némethék egy 4-0-s rohammal minimalizálták a hátrányt, a 16-oson le tudták zárni a meccset Horváthék.

C csoport

Cziráki-HegedűsBodócs-Lévai: 1-10

Kollár-Novák – Bőhm-György J.: 3-10

Bodócsék nagyon bekezdtek Lakiteleken a vegyespáros ellen, az első nyolc szakaszt megnyerve alapozták meg győzelmüket. Hegedűsék becsületére legyen mondva, nem adták fel és a folytatásban tudtak részsikert is felmutatni. Bőhm Zoltán és György János továbbra is veretlen és csupán hat szakaszt veszítettek három meccsükön. Az első kilenc szakaszt nullára hozták az újonc Kollárék ellen és közelebb már nem engedték ellenfelüket a Fair-way játékosai.

D csoport

Karakas-van Maurik – Papp P.-Podusil: 6-9

A BFGT kettőse az első három lyukat nyerve alapozta meg második győzelmét. Nyolc lyuk után már 6-1-re vezettek Karakasék ellen, akik óriási hajrába kezdtek és az utolsó szalmaszálba kapaszkodva 8-2-ről még meccsben maradtak és visszajöttek 8-5-re, de a 16-oson lezárták Podusilék a meccset.

E csoport

Kiss-Póka – Csatári-Szabó L.: 0-0 (nem játszották le)

F csoport

Gubán-Kurdi – Flink-Zsuppán: 0-0 (nem játszották le)

MENETREND A, B és C csoport

MENETREND D, E és F csoport

A negyedik forduló csütörtökön kezdődik és két hétig bonyolítható.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!