Lejátszották a csoportmeccsek felét
Footgolf Match Play Open

Az Egyéni Footgolf Match Play Open mezőnye túl van a harmadik fordulón, jöhetnek a visszavágók, hogy másfél hónap múlva kiderüljön, kik folytathatják tavasszal.

A csoport

Kollár – Török: 0-5

Molnár – Simonyi: 5-0

Simonyi Gábor és Kollár Tamás sem tudott kiállni sérülés miatt aktuális mérkőzésére, így a három pont Molnár Attila, illetve Török Tamás ölébe hullott.

B csoport

Balogh – Nagy I.: 0-5

Gubán – Szabó L.: 3-7

A két hatpontos csatáját Gubán Tamás kezdte jobban, de a meccs felénél már Szabó László állt jobban (1-3). Innen már nem tudott a klubtárs kettőnél közelebb zárkózni, így Szabó várhatja az élről a csoportkör visszavágóit. Balogh István nem állt ki Nagy István ellen.

C csoport

Novák – Csatári: 3-9

Katona – Podusil: 2-3

Csatári Zoltán 4-0-s kezdéssel „üdvözölte” az újonc Novák Alexiszt. Utóbbi a 12-esen szerezte első pontját 0-6-nál, és innen már nem volt visszaút, Csatárié lett a három pont. Két lyuk után már kettővel ment Katona István, mégis vesztesen hagyta el a pályát. A pontszegény meccsen a nyolcason egyenlített Podusil György, majd a győztes pontot már a 13-ason megszerezte, onnantól nem változott az állás.

D csoport

Szmolicza – Papp P.: 0-0

Sipőcz B. – Balán G.: 0-5

Sokáig szoros volt Balán Gábor és Sipőcz Béla meccse. A 11-es után 2-0-val ment még csak Balán, végül még három szakaszt tudott nyerni és mivel nem engedett át ellenfelének etapot, mérlege makulátlan maradt a csoportkör felénél. Papp Péter és Szmolicza Gábor nem játszotta le a mérkőzését.

E csoport

Horváth – Nagy B.: 6-5

Kurdi – Balázsi: 3-4

Nagy Balázs a kezdetektől uralta a meccset és korai vezetését igen sokáig tartotta. A 12-es után 5-3-ra, hárommal a vége előtt 5-4-re vezetett. A 16-ost és 18-ast nyerő Horváth Attila azonban kiénekelte a sajtot szájából. Szakadó esőben produkált izgalmas meccset a két klubtárs, Kurdi Tamás és Balázsi Csaba. Kurdi hamar elment hárommal, de az ötödik lyuk után már nem tudott szakaszt nyerni. Balázsi a 15-ösön érte utol, majd az utolsó szakaszon „vitte be győztes találatot”.

F csoport

Póka – Mayer: 3-6

Mayer Zoltán és Póka Viktor meccse a továbbjutás szempontjából igen fontos volt, miután mindketten kikaptak a listavezető László Barnabástól korábban. Mayer a táv egyharmadánál már 4-0-ra vezetett, és mivel Póka innen már háromnál kevesebbre nem tudta redukálni hátrányát, előbbi gazdagodott három egységgel.

MENETREND

A negyedik forduló kedden kezdődik és két hétig bonyolítható.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!