Jöhet a négyes döntő
Footgolf Match Play Open

Majdnem BFGT-s házitalálkozó lett az FMPO 2022/2023-as final fourjából, egyedül Simonyi Gábor tudta megtörni a hegemóniát Szabó Lászlót búcsúztatva. A döntőbe jutásért Papp Péterrel kell meccselnie, míg a másik ágon a télen klubot váltó Balán Gábor Balázsi Csabával meccsel a döntőért.

Negyeddöntők

László Ba – Papp P..: 2-9

A sérüléssel bajlódó László Barnabás 3-1-ig és 4-2-ig tudta tartani a lépést Papp Péterrel, aki a második kilencen tudott elhúzni, és biztosította be helyét a legjobb négy között.

Szabó – Simonyi: 4-6

Simonyi Gábor pontja nyitotta a derbit, Szabó László hamar, a harmadikon egalizált. Az újabb Simonyi pont és pontok után viszont nem jött Szabótól az egyenlítés és 3-2 után már 6-2-re is elment Simonyi, és a 17-esen el is dőlt, hogy ő is ott lesz az elődöntőben.

Hinora – Balán G.: 3-9

Hinora Ferenc parádésan kezdte a meccset, három lyuk után 3-0-ra vezetett. Több szakaszt viszont nem tudott nyerni. Balán Gábor a 10-esen egalizált, majd a hátralévő nyolcból hatszor juttatta a labdát kevesebből a lyukba és kvalifikált a final fourba.

Podusil – Balázsi: 5-7

A BFGT házirangadóján 4 lyuk után 2-2-re álltak a felek, de féltávnál Balázsi Csaba állt jobban (4-2). Szoros lett a vége, mert Podusil György többször is közel járt az egyenlítéshez, de mikor minimalizálta a hátrányt, Balázsi mindig visszaállította azt kettőre. Az utolsó lyuknak 6-5-ös Balázsi vezetéssel mentek neki, amit Csaba nyert és csatlakozott a fenti hármashoz.

ELŐDÖNTŐ MENETRENDJE

A final fourt a tervek szerint az április 15-16-i hétvégén rendezik.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!