Megvan a legjobb nyolc mezőnye a párosoknál
FMPL

Csütörtöktől már a négyes döntőbe kerülés a tét a Páros Footgolf Match Play League-ben, miután befejeződött a csoportkör.

7. forduló

A csoport

Császár-Füzesi – Füzesi-Karakas: 1-12

Kálló-Sain – Bacskai B.-Sipőcz A.: 0-0

Nyert és tovább is jutott a Füzesi-Karakas kettős. A záró körben Császár és Szabó nem tudta megnehezíteni a dolgukat. Az első kilenc után már hattal ment az UTE duója, a 10-esen jött ugyan a szépítés, de a folytatásban csak Karakasék tudtak pontot szerezni. A csoport másik mérkőzését nem játszották le, Bacskaiék így is csoportelsőként mentek tovább jobb gólkülönbségüknek köszönhetően.

B csoport

Hajdara-Sipőcz – Flink-Zsuppán: 4-8

Gubán-Kurdi – Németh-Németh: 0-0

Lucz-Vörös – Papp-Podusil: 0-0

Egy pont választotta el egymástól a Hajdara-Sipőcz és a Flink-Zsuppán kettőst a fordulót megelőzően. A továbbjutásról döntő mérkőzést utóbbiak kezdték jobban (0-2 két lyuk után), de hat szakasz után 3-3-ra álltak. A meccs közepén Flinkék elmentek hárommal (3-6) és ugyan innen még kettőre feljöttek a kastélydombiak, de egyenlíteni már nem tudtak, így lecsúsztak a negyeddöntőről, ahol viszont Zsuppánék ott lesznek, ráadásul csoportelsőként. A Gubán-Kurdi – Németh-Németh és a Lucz-Vörös – Papp-Podusil meccset nem játszották le.

C csoport

László Ba.-László Be. – Bendly-Török: 8-5

Lisztes-Ujvári – Csatári-Szabó: 2-6

Horváth-Katona – Balázsi-Mayer: 4-6

Bendly és Török csak győzelem esetén reménykedhetett abban, hogy elcsípi a második helyet, ehhez a László családot kellett volna legyőzniük. Utóbbiak azonban remekül rajtoltak, és 1-1- után elléptek és féltávnál hárommal, a 10-es után már néggyel mentek (6-2). Kettőre tudtak csak zárkózni Törökék, közelebb nem férkőzhettek Benjiékhez, akik ezzel elütötték a továbbjutástól Bendlyéket. Ennek fényében Csatári és Szabó már nem kellett, hogy izguljon, de ennek ellenére nyerni tudtak. Hamar elmentek hárommal a Lisztes-Ujvári vegyespárostól, de így is maradt izgalom a végére. Kettőre zárkóztak ugyanis Izáék, amikor már csak három lyuk volt hátra (4-2). Szabóék azonban innen már nem engedték ki kezükből a győzelmet és második helyen továbbléptek. Balázsi és Mayer veretlen csoportelsőséget ünnepelhet, miután Horváth és Katona sem tudta megállítani őket. 4-0-s első „félidővel” alapozták meg hatodik sikerüket és a 13-ason le is zárták a meccset.

D csoport

A D csoport küzdelmei korábban befejeződtek, ahonnan a Lengyel-Simonyi kettős az első, a Bodócs-Lévai páros második helyen jutott tovább.

A CSOPORTKÖR MENETRENDJE

A páros küzdelmek negyeddöntőit augusztus 17-től három héten át bonyolítják.

A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA

Hírlevél

ne maradj le semmiről!