Megvan a négyes döntő mezőnye
Footgolf Match Play Open

A negyeddöntőket követően kiderült, kik a résztvevői a Footgolf Match Play Open 2023/2024 final fourjának.

Negyeddöntők:

Simonyi – Gubán: 7-5

Gubán Tamás a meccs feléig vezetett háromszor is (2-3 a 9-es után), Simonyi Gábor pedig mindig egyenlített (harmadszor a 10-esen). A 10-estől a 15-ösig pedig 5 szakaszt nyert és ezzel megfordította a találkozót és az utolsó három szakaszt 7-3 után úgy játszották le, hogy a továbbjutás kérdése már eldőlt.

Horváth – László Ba.: 6-4

Horváth Attila már az első szakaszon előnybe került, de 10 lyuk megjátszását követően László Barnabás állt jobban fordításának hála (1-4). Horváth félig levált cipőtalppal is nekidurálta magát és a 14-es végére egalizált, majd az utolsó három szakaszhoz érve vezetett is (5-4), végül az utolsó lyukon biztosította helyét a legjobb négy között.

Mayer – Török: 3-6

A sérüléssel bajlódó Mayer Zoltán kezdett jobban és 1-0-ra, majd 2-1-re is vezetett Török Tamás ellen, aki kétszer is egyenlített és még a fordulás előtt fordított is (2-3). Féltávnál 3-3-ra álltak a felek, de a második kilencen csak Török nyert lyukat és a 16-oson behúzta a továbbjutást érő szakaszt.

Szabó – Balázsi: 5-4 (hosszabbítás után)

Óriási csatát hozott az FMPL A ligájának és a Masters győztesének negyeddöntője. Csupán három pontot engedtek egymásnak az első kilencen (2-1). A 11-es után Balázsi Csaba állt jobban (2-3), az utolsó háromra fordulva Szabó László (4-3). A 16-oson kialakult a 4-4-es végeredmény, jöhetett a hosszabbítást. A hirtelen halál csak a negyedik lyukon hozott döntést, ahol Szabó egy rúgással jobb volt.

Szabó és Balázsi

Az elődöntőket és helyosztókat vasárnap rendezik.

MENETREND

Hírlevél

ne maradj le semmiről!