Ők lesznek ott a négyes döntőben
FMPL

Óriási izgalmak közepette kialakult a négyes döntő mezőnye. A legjobb négy páros egy napon dönt majd az elsőségről.

Negyeddöntők:

Flink-Zsuppán – Bodócs-Lévai: 6-5

Izgalmas meccset vívott egymással a tavalyi elődöntőt megismétlő két páros. A revans elmaradt, de szorosabb meccset vívott ezúttal a címvédővel Bodócs és Lévai. Flinkék megnyugtató előnyre tettek szert már a meccs harmadáig is és a 10-es után 5-1-re vezettek, de a végére feljöttek Bodócsék és az utolsó három előtt már csak 5-4 volt az UTE kettősének fórja. A 16-ost nyerő és a 17-esen ikszelő Zsuppénék végül megtartották előnyüket és újra ott vannak a legjobb négy között.

Lengyel-Simonyi – Gubán-Kudi: 5-4 (hosszabbítás után)

Csak a hosszabbítás döntött a drámai meccsen, ahol az első 11 lyukon csak három szakasz dőlt el valamilyen irányba (1-2). A 12-es után Kurdiék már kettővel mentek, de Lengyelék a 17-esre érkezve már jobban álltak (3-4). A 18-ason sikerült ikszre menteni a meccset Gubánéknak, azaz jöhetett a hirtelen halál. A második lyuk döntött, pont úgy, ahogy a rendes játékidőben, azt is Simonyiék nyerték eggyel és készülhetnek a fináléra.

Bacskai B.-Sipőcz A. – Csatári-Szabó L.: 2-6

A világbajnok és tini társa szerzett vezetést az idén a match play open négyes döntőjébe jutó Szabóék ellen, akik a négyesen már jobban álltak és féltávnál is vezettek (2-3). A második kilencen már csak Csatáriék szereztek pontot, így a 16-os megnyerésével el is döntötték a meccset.

Balázsi-Mayer – Füzesi-Karakas: 10-2

Sokáig úgy tűnt, egy rettentő szoros derbi kerekedik a negyedik negyeddöntőből, de nem így lett. Pedig 7 lyuk után váltott vezetés mellett 2-2-re álltak a felek, de innen elképesztőt ment Balázsi és Mayer, a 8-astól kezdve három ikszet jegyeztek, a többit megnyerték és nagyarányú, 10-2-es győzelemmel jutottak be a négyes döntőbe.

AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA

A Final Fourt a tervek szerint október 7-8-án rendezik.

Hírlevél

ne maradj le semmiről!