Tini siker Zircen
Sipőcz Artúr

Sipőcz Artúr remeklésére nem volt válasza a felnőtt és szenior mezőnynek, 16 éves győztese van a HUN Footgolf Trophy Tour 11. fordulójának.

Már csak a büki dupla forduló maradt hátra a magyar bajnoki versenyfutásból. A 13 fordulóbal a legjobb 10 eredmény számít a pro kategóriákban (az openben és a csapatversenyben minden forduló beszámít). Éppen ezért különlegesen fontos volt a 11. játéknap ma a zirci Forest Hills Golf Clubban. Nyári meleg fogadta a kilencven fős mezőnyt, ahol a szombati gyakorlónapon -14-íg jutó Sipőcz Artúr átmentette remek formáját vasárnapra és -12-es eredményt produkálva megnyerte a FIFG 100-as versenyt. A felnőtt férfi kategóriában Szabó László és Borbély István követte három, illetve négy rúgással.

Abszolútban a szenior győztes Balázsi Csaba tudta őt kettőre megközelíteni. A 45 felettiek között Balázsi mögött BFGT-s klubtársai, Bodócs András és Papp Péter végeztek dobogós helyen.

A hölgyek között Ujvári Izabella nyert Kuchta Dóra és Bacskai Anna előtt egy, illetve négy rúgással.

A legjobb junior László Benjámin volt, Szinte Ármin lett a második.

Az 55 év felettiek különversenyét Tóth György nyerte Kuts Zoltán és Koreny Gábor előtt.

Az open kategóriában először tudott nyerni fordulót Pöszmet Tamás, megelőzve a rutinos Rigó Zsoltot és Zsók Richárdot.

A nap különlegessége, hogy emberemlékezet óta nem volt olyan, mikor valamelyik kategóriában ne lett volna szétrúgás, ez most megtörtént, a dobogós helyeken nem volt azonos rúgásszámú játékos.

EREDMÉNYEK

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

A sorozat zárásaként a HFTT a 12., és 13. fordulóval két hét múlva Bükön várja a footgolfos társadalmat.

A díjátadón sorsolták ki a Footgolf Match Play Open csoportbeosztásait, a sorozat jövő héten kezdődik. Részletek később.

Egyéni FMPO

Páros FMPO

Hírlevél

ne maradj le semmiről!